![]() |
--->: "ASLANIM SIVASLILAR"
[QUOTE=samet yıldız;265659]büyüka ya teşekkürler
her fırsatta sivası övüyor[/QUOTE] samet kardeş sivası övmesi güzelde sevgili büyükaga gerçekten istese sivasımıza büyük katkılar yapabilir en azından sivaslı işadamlarını biraraya getirip sivasspora yardım ellerini uzatmasını saglaya bilir istese çok şeyler yapa bilir bunu tüm sivas biliyor .... |
-->: "ASLANIM SIVASLILAR"
[QUOTE=SivasSpor.Com;265486][IMG]
[B]''Bütün Sivaslılar 10. yıl marşını hep birlikte söylediler, onları tebrik ediyorum[/B]” şeklinde görüşlerini belirtti. [/QUOTE] o an çok güzeldi gerçekten......... |
her yerde oldugu gıbı sıvasta sakaryalı hocaaasıyla saha kalktı allah utandırmasın sakarya senınle gurur duyuyor bulent uygun ınsallah sakaryasporumuzda ıstenılen yerıne gerı donecek
|
biz sivaslıların bu konularda ne kadar hassas olduğumuz herkez gördü bize yakışanda buydu...
|
yeni mi aklınıza geldi böyle mükemmel oldumuz...............
|
sivasli olmaktan ve sivassporlu olmaktan birkezdaha gurur duydum gerci her zaman sivasli ve sivassporlu olmak gurur vericidir.
Ben su anda isim geregi yurt disindayim sivassporun bircok macina bu yuzden gidemiyorum sadece internetten ve televizyondan takip edebiliyorum ama sunu acikca ifade edeyim gectigimiz pazartesi oynanan vestelmanisa macinda sizlerle birlikte bizlerde burada sivasli olan vede olmayan hatta ve hatta azeri ve rus arkadaslarimizla ellrimizde turk bayraklari ile televizyon karsisinda sizlerle ayni duygulari yasadik inanin o atmosfer karsisinda gozlerimiz yasardi gogsumuz kabardi ve o an sukrettim allahima hem musluman hem turk hem sivasli hemde sivassporlu olduguma ben buradan tekrar vatan ugruna hayatlarini kaybeden tum sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum ve bize bu guzel duygulari yasatan sivassporun degerli yonetici teknik heyet ve futbolcularina stadyumu hinca hinc dolduran ve ay yildizli bayragimizla stadyumu bir gelincik bahcesine ceviren tum yigidolara cani gonulden tesekkurler ve sivassporumuza ustun basarilar diliyorum. |
[COLOR="Red"][B]evet çok güzel bunları duymak izmelemek.. bazı istenmeyen olaylardan dolayı sivasımın adı hep kötü anılıyordu artık bütün bir dünya gördü sivasın ve sivaslının ne olduğunu..[/B][/COLOR]
|
--->: -->: "ASLANIM SIVASLILAR"
[QUOTE=ceza_tolga_rep;265717]yeni mi aklınıza geldi böyle mükemmel oldumuz...............[/QUOTE]
[COLOR="blue"][B]güzel bir cevap olmuş tolga bizim böyle duyarlı olduğumuz yenimi anlaşıldı[/B][/COLOR] |
tepkimizi gösterdik herkez bizim gösterdigimiz tepkiyi söylüyor helal olsun sivaslı yiğidolara
|
burovo sivaslılara teroru muthış bır atmosferde lanet yağdırdık
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:13. |