![]() |
--->: MuHTe$em GöRüNTüLeR..!! 1967 Genç T.D SuNaR.
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;267801][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]YaLÇıN Ba$Kan Ve Konyaspor Taraftar Derneği Başkanı..!![/FONT][/CENTER][/B]
[CENTER][IMG]http://img67.yukle.tc/images/8076trkn_114.jpg[/IMG][/CENTER] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KonYaspor Camiasına Ve Konyaspor Taraftarlar Derneğine Maç Sonrası Taraftarlara Yemek Verilmesi gibi bir nezaketi düşünüp uyguladığı için Teşekkür Ederiz.. 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği[/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Not:Videolar Yarın AtılacakTır..[/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER]Tarkan ÇELİK ;)[/CENTER][/B][/QUOTE] [B]Yemekte çekilen sadece fotograf bumu arkadaşlar...[/B] |
-->: --->: MuHTe$em GöRüNTüLeR..!! 1967 Genç T.D S
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;267801][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]YaLÇıN Ba$Kan Ve Konyaspor Taraftar Derneği Başkanı..!![/FONT][/CENTER][/B]
[CENTER][IMG]http://img67.yukle.tc/images/8076trkn_114.jpg[/IMG][/CENTER] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KonYaspor Camiasına Ve Konyaspor Taraftarlar Derneğine Maç Sonrası Taraftarlara Yemek Verilmesi gibi bir nezaketi düşünüp uyguladığı için Teşekkür Ederiz.. 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği[/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Not:Videolar Yarın AtılacakTır..[/FONT][/CENTER][/B] [B][CENTER]Tarkan ÇELİK ;)[/CENTER][/B][/QUOTE] BURAYA GELDİKLERİNDEDE BU KADAR CENTİLMEN OLSALAR KEŞKE |
--->: MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER !! 1967 Genç T.D SuNaR..
gerçektende mukemmel fotoraflar.bu potansıyelı yaratan 1967gtd allah razı olsun supersınız valla :D :D :D
|
-->: MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER !! 1967 Genç T.D SuNaR..!
Başkentli yiğidolar olarak sizleri kutluyoruz resimler için teşekkürler
|
neden bizim zahmet edipte çektiğimiz görüntüler yok yasak koyulmuş site yönetimi bu işle ilgili cevap bekliyorum
|
[QUOTE=yigidolar06;267945]neden bizim zahmet edipte çektiğimiz görüntüler yok yasak koyulmuş site yönetimi bu işle ilgili cevap bekliyorum[/QUOTE]BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK BİZİDE KARAR ALMAYA ZORLAMAYIN BAŞKA SİTELERE TAKILIRIZ
|
--->: MuHTe$em GöRüNTüLeR..!! 1967 Genç T.D SuNaR.
[QUOTE=Konyadernek;267911][B]Yemekte çekilen sadece fotograf bumu arkadaşlar...[/B][/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Hayır Kardeşim.. Ben özel olarak hazırlıyorum :) en yakın zamanda e-mail adresinize atacağım.. Herkese Selamlar.. ;)[/FONT][/CENTER][/B] |
bazı resimlerde arka planda da olsa cıkmışım. teşekkurler.
|
Güzel resimler, paylaşım için sağol
|
gözlerini yiyim tarkan
gözel resimler eline saglık |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48. |