SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13841)

SONMEZ 02.11.2007 14:00

--->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

[QUOTE=seyyyah58;268657]senin anlayışın kıtsa ben ne yapayım adam otobus almış otobus manavdan meyva allmamış. banane nerden almış neyi düşünmüş.almışmı sivasspora otobusu okadar sadece teşekkür edilir olayın içine iyce dalıpda irdelenmez. ben fesatça okumadım olayın nasıl ve neşkilde alındığını irdeleyen sensin hadi bunu fesatça demeyelim fesatçada geçelim sarı gülün ismimi ters geldi size. yok bilmem kime aldırmış yok kimden finas edmiş sanene. sivas halkını isttismar edecekmiymiş.yaw geç bunu.[/QUOTE]

[B]FİKİRLERE VE YORUMLARA SAYGILIYIMDIR AMA ZIRVALAMALARA PEK DEĞİLİMDİR.

MUSTAFA SARIGÜL İSMİ BANA ASLA TERS GELMEDİ VE GELMEZ DE...!
ZİRA KENDİLERİNİ İYİ TANIRIM...! (1986 YILINDAN BERİ...!)
BİLMEDEN VE ÖNYARGILI SÖYLENEN İFADELER HOŞ DEĞİL.

LÜTFEN KONU KAPANSIN...![/B]

seyyyah58 02.11.2007 14:05

[QUOTE=SONMEZ;268658][B]FİKİRLERE VE YORUMLARA SAYGILIYIMDIR AMA ZIRVALAMALARA PEK DEĞİLİMDİR.

MUSTAFA SARIGÜL İSMİ BANA ASLA TERS GELMEDİ VE GELMEZ DE...!
ZİRA KENDİLERİNİ İYİ TANIRIM...! (1986 YILINDAN BERİ...!)
BİLMEDEN VE ÖNYARGILI SÖYLENEN İFADELER HOŞ DEĞİL.

LÜTFEN KONU KAPANSIN...![/B][/QUOTE]

seni tanımıyorum saygısızlık yapmak istemezdim ama yorumlarınıza yazdığız şekilde incitmeden cevap verdim. içimizdeki dedim siz direk hakeretle girdiniz ve hala hakeretle devam ediyordunuz. zırbalamadım.sizin düşüncenizden o yorum çıkar sevgili kardeşim.bencede kapansın.

SONMEZ 02.11.2007 14:15

[QUOTE=seyyyah58;268659]seni tanımıyorum saygısızlık yapmak istemezdim ama yorumlarınıza yazdığız şekilde incitmeden cevap verdim. içimizdeki dedim siz direk hakeretle girdiniz ve hala hakeretle devam ediyordunuz. zırbalamadım.sizin düşüncenizden o yorum çıkar sevgili kardeşim.bencede kapansın.[/QUOTE]

[B]BENİ TANIMIYORSANIZ,
TANIMADIĞINIZ KİŞİYE : ''FESAT'' İFADESİNİ KULLANMANIZ
NE KADAR DOĞRU...?

BEN HAKARET ETMEDİM AMA KIZDIM SADECE.

SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTMİŞSİNİZ,
SİZE İNANIYORUM VE BEN DE SİZİ İNCİTMEYİ ASLA İSTEMEM.
NEYSE,
İNCİTTİYSEM KUSURA KALMAYASIN...!
SELAMLAR...[/B]

HALIL 02.11.2007 14:17

-->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

tesekurler sayin sarigul sizin yaptiginiz jestti unutmicaz valla ben sivasliyim diyenler ve elini cebine atmiyanlar'dan daha sivaslisin vallaha

seyyyah58 02.11.2007 14:21

[QUOTE=SONMEZ;268660][B]BENİ TANIMIYORSANIZ,
TANIMADIĞINIZ KİŞİYE : ''FESAT'' İFADESİNİ KULLANMANIZ
NE KADAR DOĞRU...?

BEN HAKARET ETMEDİM AMA KIZDIM SADECE.

SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTMİŞSİNİZ,
SİZE İNANIYORUM VE BEN DE SİZİ İNCİTMEYİ ASLA İSTEMEM.
NEYSE,
İNCİTTİYSEM KUSURA KALMAYASIN...!
SELAMLAR...[/B][/QUOTE]

fesat kelimesi için sadece onun için özür dilerim ama sizin yazdığınız ilk yazı çook yanlışdı bence.bizi kimse istismar edemez yapılan bir iyilik bir jest bukadar incelenmez. böle yaparsak elini cebine atmak isteyenleri bile caydırırız demi. mesala bir başka belediye başkanı girse o yazıyı okusa demezmi banada bunları sorarlarmı acaba diye.yine söylüyorum tartışma ortamında incinmem kusurada bakmam senin fikrine bende saygı duyarım fakat fikrin bana yanlış gelmişse cevaplamakda en doğal hakkımdır. fesat kelimesinden özürdilerim daha değişik yazmalıydım.saygılar.

Del Piero 02.11.2007 16:06

[COLOR="Red"][B]bu otobüsün alınmasında ŞİŞLŞLİ belediyesinde çalışan sivaslılar aralarında para toplamışlar geriye kalan kısmı ise sarıgül tamamlamış hepsinden Allah razı olsun..[/B][/COLOR]

sivas_kangallı 02.11.2007 17:52

TEŞEKKÜR EDERİZ SARIGÜLE.....
...

Sivaslı_Enes 02.11.2007 17:54

SARİGÜL BAŞKANA TEŞEKKÜRLER
İNŞALLAH ANA SAYFADA OLAN OTOBÜSÜDE BİRİ BİZE HEDİYE EDER

SEMİH-58 02.11.2007 17:59

hiç yoktan mustafa sarıgülün düşünmesi yeterli...

yusuf_yusuf 02.11.2007 19:21

çok guzel olmuş ya ama bole seyı çoktan yapmak lazımdı nese çok guzel bır davranış olmuş şehır içi ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.