![]() |
--->: "SEN GIT SEVIN" gol öncesi ilginç diyalog
[B]süper ya gerçekten belkide Murat Sözgelmez atamıyacaktı matrak ya Mohammed Ali ama sesi duymadım ama topun yanındaydı Murat...[/B]
|
-->: SEN GİT SEVİN gol öncesi ilginç diyalog
Mohammed ali gibi bir futbolcumuz olduğu için ne kadar sevinsek azdır ne kadar kaliteli olduğunu anlayınki sen git sevinmene bak ben golü atacağım demiş helal olsun sana mohammed ali seninle gurur duyuyoruz
|
--->: SEN GİT SEVİN gol öncesi ilginç diyalog
ben bi galatasaraylı olamam rağmen gerçekten sivasın bu ligde her takımı yenebileceğine inanıyorum ve liderliğide hak edior...inş sivasspor şampiyon oLur...BjK battı artık_GURBANOV_Muahmmed:D
|
demekki tek benim işime doğmadı tam arkada cepheden baraj kurulurken orayı gördüm kralımızda sanki eli ile oraya göndermiş gibi klasına yakışır gölünü attı :)
|
erzurumda kafede onlarca beşiklinin arasında nasıl gururla sevindiğimi görmeliydiniz..
|
2Lig'ten beri izLiorum Muhammet sen 1 numarasın beee..
[COLOR="Red"]Sivasspor sen cok yasa_Canım feda olsun sana!!![/COLOR] |
maca gidenler fark etmiştir golu yedikten sonra takımın ağır abiler mohammed mehmet balili sanırı m birde devran vardı orta sahada güzel bir kenetlenme yaparak o anki hallerinde belliydiki bu macı cevirecekleri...
beşiktaşlılar sandiki tek forvet defans yapacaz bir kosede balili bir köşede mehmet yanlarında 4 adam bir top atıldımı defans ne yapacağını şaşırdı... bir posizyonda rüştüye geri pası veriler.. rüştü mehmetin geldiğini görünce hemen dışarı attı...ki rüştü soğuk kanlı biri ama mehmety faktörü oda anlamış :) |
--->: -->: SEN GİT SEVİN gol öncesi ilginç diyalog
[QUOTE=yigiter187;272878]erzurumda kafede onlarca beşiklinin arasında nasıl gururla sevindiğimi görmeliydiniz..[/QUOTE]
:) bende 7 bin bjeklinin yanında amma savinmişim milyonlar tvden beni görmüş :) golden sonra tel örgülerde buldum kendimi :rolleyes::D |
[B]vay be doğa ÜSTÜ GEÇLERİMİ VAR NE :D [/B]
|
[CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/6879/bjksivas4im8.jpg[/IMG][/URL]
[B]Rüştü daha klasını yememiştir herhalde... :)[/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42. |