![]() |
-->: --->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
[QUOTE=leblebi82;274860][B][COLOR="Indigo"]Başarımız geldikçe Lig Tv zorla da olsa maçlarımızı verecektir.[/COLOR][/B][/QUOTE]
SANA KATILIYORUM ABİ BEKLİYORDUM ZATEN BÖYLESİNE ÖNEMLİ BİR MAÇI YAYINLACAĞINI İŞİMİZ ZOR AMA HAKKINDAN GELECEĞİİİZ |
--->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
lig tv nin maçı naklen vermesi çok iyi olur sivasta olmadığım için takımımızın içerdeki maçlarınıda böylece izlemiş oluyoruz.bu zorlu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum.tribünlerin dolu olması lazım.herkes görsün yiğidoları...
|
İçerde henüz puan kaybetmedik. Kayseriyi de yenersek süper olur :rolleyes:
GS de Trabzon da puan kaybedebilir yine koltuğa otururuz :D Arkadaşlar Bayram haftası 4 Eylül'de maç var mı ? Sivas - Gençlerbirliği maçı sanırım bayram haftasında ? İnşallah bayrama Sivas'a gelcez gelmişken bir de 4 Eylül yaparız :) |
TAM TAHMİN ETTİĞİM VE İSTEDİĞİM GİBİ OLDU. BU HAFTA DERBİNİN OLMASI NEDENİYLE 4. MAÇ OLARAK ZİRVEYE YAKIN OLAN ANADOLU KLÜPLERİNDEN SEÇİLİYOR. GEÇEN SENE BU ŞEREFE HEP KAYSERİSPOR NAİL OLMUŞTU, BU SENE DE BİZ OLUYORUZ.
SİVAS DIŞINDA OLAN BİZLER İÇİN BÜYÜK NİMET. İNŞALLAH STADI BOŞ BIRAKMAZSINIZ SİVAS'TA Kİ YİĞİDOLAR. . |
dışarda ki maçları versin içerde zaten görüyoz.
|
-->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
Sivasta olupta liğ tvden seyrederim diyerek bu maca gitmeyen olurmu acaba? hiç tahmin etmiyorum ama bazı arkadaşlarda böyle bir kaygı gördüm bu macı stadyumda canlı seyretmenin keyfini hiç bir şey vermez dev ekranlarlar felan aynı şey değil aman bu macı sakın kacırmayın stadyumlara koşun gecen beşiktaş macında bizler sağnak yağmurda seyrettik yinede çok zevkliydi sivassta olupta sivassporun macı kacmaz
|
eğer yenersek puanımız güzel bi sayıya gelmiş olacak
|
-->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
sivassporun bu sezon çok maçını izliycaz galiba iyi güzel oldu
|
tv de olması sivasta olmayan maca gelemeyen sivassporlular ıcın cok ıyı hemde dunya takım gorsun :D
|
[QUOTE=leblebi82;273954][B][COLOR="Indigo"]Milli maç arasından sonra Kayserispor ile yapacağımız maç aynı hafta Gs-Trabzon maçı olduğu için Lig Tv'den canlı verilecek. Gerçi hep içerdeki maçlarımıza denk geliyor ama olsun şehir dışındaki taraftarlarımız için takımlarını görme fırsatı doğuyor. [/COLOR][/B][/QUOTE]
haber için saol kardeşş ist olduğumuz için tv den izliycez artık sivasımızı.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |