![]() |
--->: ANKARA MACI FOTOLARI
hepsi çok güsel resimler........
|
çok güzel resimler...elinize sağlık
|
arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler bu gün kimi gördüysem sesi kısılmıştı ben gelemedim çok üzüldüm.önemli olan 3 puandan ziyade orda ki büyük desteğiniz di.
|
muhabbetimize bakalım emre yine şaçlarını cölelemiş ahenkle dikilmiş saçları.eskilerden nam-ı diyar dj murat'ta ordaydımş sağlam tribüncüdür.getirene götürene teşekkürler.
|
beyler resimler çok güzel kalbimiz hep sivassporla ben bi sivassporlu olarak sivasspor un her zaman arkasındayım
|
TÜRÜBÜN ESAHDAN SALAM DI KİMYOKDİKİ HERKEZ ORSDAYDI BİR ÜSÜN BİR ONUR BİRDE ARİF YOHDU AHONARDA OLSAYDI
|
[QUOTE=1967_DERNEK_NAİL;281224]TÜRÜBÜN ESAHDAN SALAM DI KİMYOKDİKİ HERKEZ ORSDAYDI BİR ÜSÜN BİR ONUR BİRDE ARİF YOHDU AHONARDA OLSAYDI[/QUOTE]
kareye bah sen usta 10ur,arife,üsüyün:D..ÇILGIN DEVRELER. |
-->: ANKARA MACI FOTOLARI
[B]güzel fotolar tşk..........
........[/B] |
[B]İyi bir deplasmandı gelen herkesin yüreğine sağlık..Forza DEPLASMAN..[/B]
|
-->: --->: ANKARA MACI FOTOLARI
[QUOTE=Tarkan ÇeLik;281081][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Garda$ Resimlerde ben niye yokuMKi :D:D:D Bu arada özellikle maç öncesi (! :D:D:D!), Her zaman ki Tribün Showumuz Ve maç Dönü$ü Çok güzeLDi.. Yan Yana Bağırdığım Tüm arkadaşlara Sevgilerimi sunuyoRum.. :D:D [Güneş noLur Bi KeRe DaHa :D:D]Opera da Muhte$emdi Tabiki..[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
olm senle benim resmin var.ama ismail kıskanmış koymamış.lann bana msn adresini yolla bi ara??? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:04. |