![]() |
-->: KENETLENMELİYİZ
TAKIM SAHA İÇİNDE NEKADAR İYİ ANLAŞIRSA SKOR O KADAR GÜZEL OLUR DİE DÜŞÜNÜYORUM
|
BU HAFTA DENİZLİYİ MUTLAK YENMEMİZ GEREK
|
--->: KENETLENMELİYİZ
[QUOTE=Paris58;281642]bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR[/QUOTE]
evet bu arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. ve bu konu üzerine forumdada konu açılmalı enine boyuna tartışılmalı ! |
[QUOTE=Paris58;281642]bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR[/QUOTE]
evt çok doğru forum açılıp enine boyuna tartışıp işi çözmek lazım...hatta anket yapılsa daha ii olur saygılar |
Bülent hocaya kesinlikle katiliyorum sivas maclarini seyreden arkadaslar lütfen tezahurat yapsinlar bu sekilde rakip takim baski altinda kalir..Ne yazikki bizler gurbette oldugumuzdan
maclari ancak tv den izleyebiliyoruz.Sivassporun basarisi sivasimiza cok sey kazandiracaktir ..Selamlar |
[B]bencede HOCAM size katılıyoruz BİZ ŞAMPİYOLUK İSTİYORSAK BÜLENT HOCANIN DEİKLERİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ[/B]
|
Vallah Bülent hoca cok güzel konusmus
|
[B]olabilir geçekten deplasmanda Sivas ta ki gibi taraftar yok ....[/B]
|
[COLOR="DarkOrange"]tamam bülent hoca haklı. lisanslı ürünler alalım. ama nerden alalım ??? bir mağazası bile yok koca şehirin içinde. hadi ürünlerini bulduk diyelim. forma eşofman takımı başka birşey yok. güzel bir mağaza açılsın, çeşitler çoğaltılsın pantolundan ayakkabısına kadar. o zaman bizlerde gidelim desteğimizi yapalım. ama şuan sivasta giripte alışveriş yapacağımız doğru dürüst bir SİVASSPOR mağazası yok. yöneticilerin bu işle bir ilgilenmeleri lazım [/COLOR]
|
ben de gerçekten lisanlı ürün konusunda hocamıza katılıyorum..lütfen destek lafla kalmasın..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56. |