![]() |
--->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
h.b aranıza geldiğim için çok mutluyum
kratochvil son 3-4 maçtır hep yedek kalıyor onun yerine savunmada 35 numaralı Burak Akyıldız oynuyor.Denizlispor bu oyuncuyu sezon başında İzmir Aliağaspor'dan almıştı ama benim düşüncem Burak gelecek vaat ediyor.Maçlarda hatası yok denilcek kadar az |
[QUOTE=hakandemirezen;281746][COLOR="Navy"][B]BU GÜZEL DİLEKLERİNDEN DOLAYI SANA VE TÜM DENİZLİ TARFTARINA SAYGILAR VE SEVGİLER SUNUYORUM.ANADOLUNUN FAİR PLAY RUHUNU TAŞIYAN İLK TAKIMLARDAN BİRİ OLMANIZ VE BU SENEKİ OYNADIĞINIZ FUTBOLLA ALKIŞLARI FAZLASIYLA HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM.HAFTA SONU OYNANACAK MAÇTA VE SONRAKİ MAÇLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
2.YARIDAKİ MAÇTA KISMET OLURSA İST DERNEĞİ OLARAK DENİZLİYE GELMEYİ ÇOK İSTERİZ.[/B][/COLOR][/QUOTE] ilk önce çok tşkkür ediyorum yazdıklarınız için gelin tabiiki bekleriz başımızın üstünde yeriniz war |
hoşgeldin aramıza inş dostça bi maç olur..
|
h.b inşallah dostça bir maç olur sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar
|
[B]eyvallah Denizlispor lu kardeş hoşgeldin, gerçekten Sivasspor bu sene Süper ligde fırtına gibi esiyor ve artık süper lig de 4 büyük takım olmadığını inşallah bu sene göstereceğiz herkeze...[/B]
|
inş. dostça bi maç olur
misafir takım denizliye başarılar iyi olan kazansın :D |
-->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
eyvallah denizli gardaşlarımız.sizi yencez başka yolu yok ama.....
|
öncelikle hepinize hayırlı akşamlar yiğido kardeşleri...
diğer takımlardan gelen tebrik mesajlarını okudum demekki herkes bu dört büyük lafından bıkmış arkadaşlar bir anadolu takımı şanpiyon olursa herşey çok değişecek devamıda gelecektir artık her takım şanpiyon olabilir düşüncesi yer alacak.. denizlili kardeşlerim buyrun maça gelin çok güzel bi maç olacak burda ortam güzel ama inş biz yenerizde ilk anadolu şanpiyonluğu yolunda iyi yere varırız.. |
-->: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar
Umarım bu mc centilmenlik içinde gecer hak eden kazansın tabiki gönlümüzde sivassporumuz var ama denizlisporda çok beğendiğim bir anadolu takımı Sivasporumuza başarılar dilerken denizlisporada bizim mactan sonraki maclarda başarılar dilerim
|
hoşgeldin denizlili gardaş bizi destekleridğin için teşekkür ederiz...maç çok güzel olacak inş biz yeneriz de bu yarışada anadolu takımlarıda katılabilir düşüncesini herkese yayarız saygılarımlar hayırlı akşamlar maçta görüşmek üzere..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:14. |