![]() |
--->: BALİLİ ŞOKU
sansizlik ya valla sanki büyü yapilmis bi macda 2-3 sakat oyuncu veririyoruz:S
|
ya olamaz yaa nazar değdi işte napalım biz 7 kişi dahi kalsa isvassporun arkasndayız
|
-->: --->: BALİLİ ŞOKU
[QUOTE=SONMEZ;285910]İşte bu kötü haber :mad:
Garibime giden: Herhangi bir çarpışma olmadı, :confused: düşme olmadı, sert bir poziyon da yoktu...! :confused: Bu nasıl bir omuz çıkması...? (hem de iki yerdenmiş) :confused: Nazara mı geliyoruz ne..! :rolleyes: İnşallah en kısa sürede iyileşir ve sahalara döner. Büyük geçmiş olsun.[/QUOTE]BİLE BİLE LADES BU HAFTA HEB BERABER KAYBETTİK KİM NE DERSE DESİN |
Balili'ye geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Ne kadar 'YİĞİDO' karakterine sahip bir insan olduğunu bir kez daha ispatladı. Yine şükür ki sakatlığı devre arasına geldi. İnşallah ikinci yarının başında sakatlığını tamamen atlatmış bir şekilde takıma katılacaktır.
Bu arada uzun bir aranın ardından İstanbul seyircimiz bu kadar iyi idi. Maça gelen bütün yiğidolara teşekkürler. Ayrıca benim bilet bulup içeri girmemde emeği geçen DJMurat'a, ve bileti satın aldığım Çevik abiye teşekkürler. Tabii Orhan Abi'ye (puar) ve Recep Yüksel abiye de teşekkürler... |
adam gibi adam balili o halde bile adam maçı soruyo yigido balili. bir an önce iyileş. bu taraftar sensiz yapamaz.
|
baliliye büyük gecmiş olsun dılıyorum bu macı nasıl kaybettık hala sokundayım belkı balılı cıkmasaydı boyle olmuyacaaktı ama ne yapalım gerı gelmez
|
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAH acil şifalar versin
|
insallah balili ye birsey olmaz ve yeniden oynayabilir
allah korusun |
yapma be 3 ay cok ya neyse futbolcularimizin cani saolsun yalniz devre arasi transfer sart sivasima basarilar fazla sevinmeyin daha bitmedik
|
[B][I][B][I]Galatasaraya yenilmekten daha kötü bir haber. Balili deplasman maclarinda cok zorlaniriz topla ayni süratte giden baska bir futbolcu süperligde daha yok Keske Hoca 2 hafta daha dinlendirmis olsaydi ve ikinci devre basina saglam olarak girerdi cok yazik...[/I][/B][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |