SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yayinci Kuruluşa Yiğidodan Açik çağri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1496)

Karahisar 10.08.2005 01:21

[QUOTE=FatihSoner58]+imza+muhur+1967[/QUOTE]
Böylesi +1, hos bes gerisi bos cevaplarla forumu doldurmayalim lütfen.

Konuyu bastan sona kadar okudum,.. Imza kampanyasi derken, en büyük il Sivas mi Konya mi tartismasina dönüstü,.. Biz bu kafayla birakin imza kampanyasini hiçbir kampanyadan fayda saglayamayiz,...

Hadi eyvallah,..

KaRaHiSaR ;-)

abircan 10.08.2005 02:00

hoşgeldin karahisar gardaş

[QUOTE=Karahisar]Böylesi +1, hos bes gerisi bos cevaplarla forumu doldurmayalim lütfen.

Konuyu bastan sona kadar okudum,.. Imza kampanyasi derken, en büyük il Sivas mi Konya mi tartismasina dönüstü,.. Biz bu kafayla birakin imza kampanyasini hiçbir kampanyadan fayda saglayamayiz,...

Hadi eyvallah,..

KaRaHiSaR ;-)[/QUOTE]
HOŞ GELDİN GARDAŞ NE ÇABUK YORULDUN DAHA 4. MESAJDA , İNAN BAZAN BU TARZ GEREKSİZ TARTIŞMALARLA O KADAR KARŞILAŞACAKSINKİ AMA NEYAPARSIN, SEN SEN OL DÜŞME BENİM GİBİ GAFLARA SONRA OLAYIN YÖNÜ DEĞİŞİR, AYNEN OKUDUĞUN ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ,
SANA İYİ NÖBETLER; ASKERDE OLSAK ÇÖMEZ DERDİK HADİ HOŞGELDİN NÖBETİNE 03 - 05 :)
SAĞLICAKLA KAL

RüStü ElmaS 10.08.2005 02:05

[QUOTE=abircan]HOŞ GELDİN GARDAŞ NE ÇABUK YORULDUN DAHA 4. MESAJDA , İNAN BAZAN BU TARZ GEREKSİZ TARTIŞMALARLA O KADAR KARŞILAŞACAKSINKİ AMA NEYAPARSIN, SEN SEN OL DÜŞME BENİM GİBİ GAFLARA SONRA OLAYIN YÖNÜ DEĞİŞİR, AYNEN OKUDUĞUN ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ,
SANA İYİ NÖBETLER; ASKERDE OLSAK ÇÖMEZ DERDİK HADİ HOŞGELDİN NÖBETİNE 03 - 05 :)
SAĞLICAKLA KAL[/QUOTE]
Maalesef bazen konular yönünü degisiyor böyle tartisirken.
Sildigin zaman bu sefer bizim yazilarimiz siliniyor diye isyan cikiyor, bu yüzden bazen zorluk yasiyoruz.
Sana hayirli nöbetler, 5 den sonra sabah nöbetcileri geliyor :)

abircan 10.08.2005 02:10

Selam Rüştü

Sana Iyi Geceler Bütün Gece Nöbetteydin Gardaş Kolay Gelsin, Aldirma Gardaş Devam Et Doğru Bildiğin Yolda, Sana Kolayliklar Diliyorum, Iyi Geceler
Aufwiedersehen
Gute Nacht , Istersen Almanca Söyleyeyim Yat Dinlen Hadi Biraz :) :) :)

kucukdiablo 10.08.2005 08:36

Koray Hakli

Hayalci Olmak Lazim Ama Dozunu Kacirmamak Lazim....
Biz 5.buyuk Olalim, Sivas'a Has Bir Futbol(tarz) Yakalayalim Zaten Bizden Bahsetmeye Ve Bizi Yayinlamaya Mecbur Kalacaklar...

Bence Hedef Once Istikrarli Bir Kadro, Sonra Avrupa, Sonra Da şampiyonluk Veya Kotusu Ikincilik

Zamanla :)

serhankaburcuk 10.08.2005 10:42

[b]Sivasspora fayda sağlamak için yapılan bu girimşimleri hep takdirle karşılamışımdır...Ama bir sonuç alacağımızı zannetmiyorum...[/b]

abircan 10.08.2005 23:51

Olur Olmaz Diye Yanit Beklenmiyorki

Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok

serhankaburcuk 10.08.2005 23:53

[QUOTE=abircan]Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok[/QUOTE]

[b]HEP DESTEK TAM DESTEK....[/b]

BROTHERS58 11.08.2005 00:57

Sivas Konyadan Artik Büyük O Kesin(karaman Nedeni Ile),ayrica Egerki Digiturk Sivas Maçlarini Canli Yayinladiginda Extrasi Olacaksa Takima Isterim.yoksa Deplasmanlarda Seyircimiz Azalir Yayinlamasi Aleyhimize Olur.

serhankaburcuk 11.08.2005 01:02

[QUOTE=BROTHERS58]Sivas Konyadan Artik Büyük O Kesin(karaman Nedeni Ile),ayrica Egerki Digiturk Sivas Maçlarini Canli Yayinladiginda Extrasi Olacaksa Takima Isterim.yoksa Deplasmanlarda Seyircimiz Azalir Yayinlamasi Aleyhimize Olur.[/QUOTE]

[b]İçerdeki maçları yayınlamasınlar...Ama dışarıdaki maçları yayınlasın...Sivaslılar maç tv de olduğu zaman maça gidip takımını desteklemezler...[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35.