![]() |
Cevap: Erzurum üniversitesinde yiğido varmı?
evet var dostlar olmaz mı heryerdeyiz birileri gibi sözde değil özde :)) edebiyattayım nasipse iki olucaz görüşelim [email]rrrtcr@hotmail.com[/email] ;)
|
Bende Erzurumdayım gardaş sivaslılar olarak buluşalım..
|
Bende erzurumdayım kamuda çalışıyorum forumda konuyu görünce mutlu oldum toprak kokusu farklı oluyor;)
|
Arkadaşlar Atauni Yiğido'yu kurmak için girişimde bulunuyoruz yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız mesaj atsınlar. İnşallah ocakta üye toplamına başlayacağız. :)
|
Erzurum'da Sosyal Bilgiler okuyan arkadaşım var son senesi bu sene Serkan Dokgöz onu da bulun :D
|
İnşallah stand açtıktan sonra belki bulabiliriz arkadaşı. şu an için 10 kişiyiz.
|
[B]üniversite oluşumları giderek artıyor sevindirici bir durum irtibat halinde olalım arkadaşlar[/B]
|
Erzülüm de olan bütün kardeşlerimizi Allah kurtarsın diyorum bende orada malesef bir sene yaşadım yok böyle bişey hiç kardeş şehir felan diye sahiplenmeyin onlar şehirlerinde yabancı bir memleketten adam görmek istemezler her yerde erzülümlü çalışsın ekmek yesin derler esnafa halkı ne varsa "gardaş neydisen" der arkanı dönersen affetmez kahveye 3 büyüklerin Sivassporla yaptıkları maçlara bir arkadaşımla her gidişimizde kavga etmeden maı bitiremedik hep sivasa ana avrat sövüyorlar kültür medeniyet sıfır bence en delikanlı erzurumlu Fatih Ürek.
|
inşallah hocam irtibatta olacagız.
|
Bursa taraftarı yardımcı oluyor sağolsun sıkıntı yok mekan sahibi cok cana yakın. Laf atanı cevabını alıyor. Aman vermeyiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:56. |