![]() |
--->: YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
Yeni yiliniz mutlu sağlıklı başarılı ve kutlu olsn.
|
-->: YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
2008 yılının ülkemize ve tüm dünyaya barış mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor ve yeni yılınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum
|
NİCE MUTLU YILLARA.......................
|
2008 yılının sivasımıza şampiyonluk getirmesi dileği ile ülkemizede barış,sevgi ve dostluk getirmesini temenni ediyorum.
|
Hani derler ya, yeni yıla nasıl girersen hep öyle gidermiş diye. Bizde SİVASSPOR olarak, YİĞİDOLAR olarak yeni yıla Ligin zirvesinde girdik inşallah hep öyle gider.
Tüm insanlara ve YİĞİDOLAR'a yeni yılda sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı ve bol kazançlı yıllar, CANIM SİVASSPOR'umada güzel günler, başarılar ve ŞAMPİYONLUKLAR dilerim. İsimleri hep önde olduğu için sayın başkanımız Mecnun ODYAKMAZ ve saygıdeğer hocamız Bülent UYGUN nezdinde de tüm yönetim kurulu üyeleri ile teknik kadronun ve ayrıca tüm futbolcu kardeşlerimizin yeni yılını kutlar, herşey gönüllerince olmasını dilerim. Nice senelere, sağlıkla inşallah... . |
Yeni yilin tüm Müslümanlara Bilhassa TÜM sivaslilara ve insan alemine mutluluk düzenli fakirlerin daha az oldugu bir düzen bir birleriyle daha az bogusan müslüman ülkeleri DILEGIMLE mutlu yillar dilerim.
|
[IMG]http://site.mynet.com/ademgoze/mynet_resimlerim/pf_20071225_09.jpg[/IMG]
|
SİVAS SPORUMUZA EN İÇTEN DİLEKLERİMLE BAŞARILAR DİLERİM. İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ.
ZİRVENİN EFENDİSİ YİGİDO SİVASSPOR YENİ YILIN BÜTÜN İSLAM ALEMİNE VE TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİME HAYIRLI UĞURLU BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM. DÜNYANIN HER TARAFINDAKİ SİVASLILARA SELAMLAR |
yeni yılda şampıyon olma dileğiyle
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |