![]() |
Tabi Diğer Arkadaşlari Da çok Seviyorum... özgür (can Dostum) ,
Onur Reis(bir Tanecik Reisimiz) , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar.. Hiçbirinin Hakkini ödeyemem..iyi Günümde Kötü Günümde Hep Yanimda Oldular..onlar Sivasta Ben Izmirde Olsamda Yüreklerimiz Bir... Onur Reisin Bir Sözü Vardi Bana...adam Satmak Bu Kadar Kolaymi Demişti...ben Sizi Nasil Satayim Abi..insan Ailesini Satarmi??? |
[b]ALLAH RAZI OLSUN GARDAS BIZLERDE SENI SEVIYORUZ......[/b]
|
mustafa abiyi tanıyalı kısa bir süre oldu fakat çok iyi bir insan oldugu her halinden belli kanın kaynadı mustafa abimize sonradan duydumki sivasspor derneğinin en güzide insanlarında birisiymiş bende burdan mustafa abimize hürmetlerimi sunuyorum seni çok seviyoruz mustafa abi vaol ve saol....
|
[b]Sevgili Mustafa Ersoy abimizi Aslında Onur kısa ve öz olarak güzel anlatmış ama bende bir kaç kelime yazayım...Mustafa abiye kısaca derneğimizin [color=blue]darulacizesi[/color] diyebiliriz...Ne derdimiz olsa maddi ve manevi hemen yetişiyor...hiçbir zaman sorumluluktan kaçmıyor...Mustafa abi iyiki varsın seninle beraber daha çok güzel işlere imza atacağız...
MUSTAFA ABİ SENİ SEVİYORUZ...[/b] |
[QUOTE=izmirli_yigido]Tabi Diğer Arkadaşlari Da çok Seviyorum... özgür (can Dostum) ,
Onur Reis , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar.. Hiçbirinin Hakkini ödeyemem..iyi Günümde Kötü Günümde Hep Yanimda Oldular..onlar Sivasta Ben Izmirde Olsamda Yüreklerimiz Bir... Onur Reisin Bir Sözü Vardi Bana...adam Satmak Bu Kadar Kolaymi Demişti...ben Sizi Nasil Satayim Abi..insan Ailesini Satarmi???[/QUOTE] [b]Kardeşim helal olsun beni unutmuşsun...Ama olsun bende sizleri seviyorum...[/b] |
[b]Yakışıklısın Karizmatiksin
Çağla Şİkel tostunu yesin Alende teksin değişilmezsin Mustafa abi sen bizim herşeyimizsin...[/b] |
[QUOTE=izmirli_yigido]Tabi Diğer Arkadaşlari Da çok Seviyorum... özgür (can Dostum) ,
Onur Reis(bir Tanecik Reisimiz) , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar.. Hiçbirinin Hakkini ödeyemem..iyi Günümde Kötü Günümde Hep Yanimda Oldular..onlar Sivasta Ben Izmirde Olsamda Yüreklerimiz Bir... Onur Reisin Bir Sözü Vardi Bana...adam Satmak Bu Kadar Kolaymi Demişti...ben Sizi Nasil Satayim Abi..insan Ailesini Satarmi???[/QUOTE] [b]EYWALLAH TARKANCIM DÜŞÜNMEN YETER ..BURDAN DA BİRİNE BİR GÖNDERME YAPIYIM DEMİŞ YA BENİ NİE UNUTTUN DİYE ..SERHAN EFENDİ KISKANANLAR ÇATLASIN..:D :D..[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Kardeşim helal olsun beni unutmuşsun...Ama olsun bende sizleri seviyorum...[/b][/QUOTE]
[b]Serhan reis seni seviyoruz....:D..[/b] |
walla her seferinde birisini unutuyo yazan ben kendimden biliyom :D
|
[QUOTE=gunay]walla her seferinde birisini unutuyo yazan ben kendimden biliyom :D[/QUOTE]
[b]WALLA GÜNAY BEN BİLE UNUTUTOM ECMANİ..DEĞİL ECMAİN[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06. |