![]() |
-->: KALECİ ARANIYOR
genclebirligigökhani göndermisti onu niye almadiniz peki
madam kaleci lazimdi da bepinarli58 |
İhtiyaç varsa niye ağırdan alıyorlar anlamadım ki.
|
--->: KALECİ ARANIYOR
evet bulmamız lazım kaleci yenı yığdo almamız lazım sivaspsor şampiyon
|
SİVASSPOR umarım istenilen kalitede kalaciyi bulur her takıma en az 3 tane iyi kaleci lazım tabiki bizde petkovicin sakatlığını telafi için mutlaka iyi bir kaleci almamız lazım
|
akin süper kaleciye ihtiyac yok
|
ben kaleciyi buldum.
(GüNaY)osman günay abimiz olabilir.ha hentbol topu tutuyor ha futbol topu.takibi iyidir.hentbolcuydu sanrım kendisi.DEĞERLENDİRİLE BİLİR |
Bencede iyi bir kaleci alınmalı Petoviçin durumu bu kadar vahimse eğer mutlaka tecrübeli bir kaleci alınmalı tabii yönetim avrupayı düşünüyorsa!
|
GS yeni bir kaleci alırsa Aykut takımdan ayrılır.bence çok iyi ve kaliteli bir kaleci aykut
|
[B]Bence bu haberlerin çıkması sitemizi ziyaret eden futbolcu kardeşlerimize kadirlik ve moral bozukluğundan başka bir şey getirmez. Bence Sivassporumuzda kaleci sorunumuz yoktur. Sadece acaba Akın a bir şey olursa ne yaparız sorunu vardır. Bu bağlamda
Akın ın kendisine çok iyi bakması ve Sivassporumuzun bu zor durumunda (kadro sıkıntısı) dimdik ayakta kalmalıdır. Kaleci transferi bence olmamalı... Saygılarımla[/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]KALECİYE GEREK YOK PARAMIZI BOŞUNA HARCAMAYALIM...AKIN VARSA SORUN YOK.....VOLKAN İYİLEŞMEDİ GALİBA...İYİLEŞİRSE GEREK KALMAZ...[/B][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |