![]() |
--->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
[QUOTE=FatihCan;298111][B][COLOR="Red"]İ.B.B = 1
sivaSSporumuz 3 Bence bu maçta Olimpiyat stadyumunda en az 50 BİN kişi olmalı ! Eğer İstanbul'da ki yiğidolar takımına sahip çıkarsa rahat galibiyet alırız[/COLOR][/B][/QUOTE] 50 bin kisimi???? 5 bin kisi gelirse iyi |
4 eylülde trabzonspor engelinide aşan takımımızın istanbul belediyespor önündede galibiyet serimize devam edeceginden eminim.
TAHMİNİM: SİVASSPORUM:2 İstanbul Belediye:0 |
-->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
Sivasspor-1
İ.B.B.-1 gibi geliyor |
bence İ.B.B.:0- SS:1
yaa ben anlayamıyorum... gurbette insan daha çok özler memleketini ve memleketinin takımını. kaç haftada bi maçımız oluyo istanbul'da. ben olsam dört gözle beklerim o maçları... Lütfen lider takımımızın taraftarının da lider olduğunu gösterelim tüm Türkiye'ye |
İNANDIK BU MAÇİ BİZİM İÇİN AL YİĞİDOM BENCE ÇOK TARAFTAR GELİCEK İNŞ SOĞUK OLMAZ HAVA
|
yenmemiz şart çok zor bir mac bekliyor iyi konsentre olursak alırız bu macı..ama zor olaack o belli.
|
SIVASSPOR bu maci 3 : 1 insallah alacak
goller:muhammed,chetkov,mehmet yildiz |
-->: İ.B.B./SİVASSPOR Maçı Tahmin Ve Yorumları
- 25 de stada gelen hakiki yiğidoları bu hafta gördük....
sıra 10 derecede 80.000i tam dolduracak yiğidolara geldi..bakalım görelim..nette yazmaya benziyor mu bu iş... sivasta hayrettin ve murat da yok bu hafta..ama taraftarımız çok olursa evimizdeymiş gibi oynayıp rahat alırız bu maçı.. |
[B][COLOR="DarkRed"]3-1 Abartısız alırız bence [/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]Haydi olimpiyata hınca hınç doldurmaya haydi çıldırmaya haydi destan yazmaya haydi tarih yazmaya başka Sivasspor yok[/B][/COLOR] |
Sivasspor:2 İBB:1 Olabilir
Ama Bu Skor İçin Tüm Sivas lı Tarftarları Olimpiyata bekliyoruz. 50.000 Kişiyi Bulursak O zaman Anlaşılırki Bu Taraftar ve Takım Şampiyonlugu İstiyor .Aksini Düşünmek Bile İstemiyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |