![]() |
--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
bursa şehri ile sivas şehrini bir tutmamak gerekir.. ayrıca bukadar basına açıklama yapmasını yadırgıyorum.
|
BENCE BÜLENT HOCA HAKLI YİĞİDO OLARAK TAKIMIMIZA YETERİNCE SAHİP ÇIKMIYORUZ 7 MİLYON SİVASLIYIZ DİYORUZ AMA ORTADA YOKUZ,HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALI
|
Ya Birakalim Bursayi Bursa kalsin , Simdi Merdiveni birer birer cikmak var bir atlamak ve birden Havaya girmek var , bence Birer birer tirmanislarlan Anlinin Akiylan yavas yavas ilerleyelim , Birakin Bursayi Istanbulu . Yardim sa yardim ama birden bir büyük rakam beklemek tabiiki zor ve bence iyi olmaz ama su 5058 iyi oldu bagri 1 Sene icinde cok büyük rakam toplanir . Insallah .
|
AZ VEREN CANDAN ÇOK VEREN MALDAN BU BÖYLE BİLİNE
|
-->: BURSASPOR`U KISKANDIM
walla kıskanılmayacak bi tablo deıl sıvaslılar olarak elımızden gelenın en ıyısını yaptıgımızı dşünüyorum malum sivas çok zengın bir şehır deil vaiyetlı godamanlarımızda malesef sivasa deıl bulent hocamızın kıskandıgı bursa gibi şehirlere yatırım yapmaktalar bunda heralde bizim sucumuz yok elimizden geldıgı kadar statta olsun kampanyalarda olsun yanlız bırakmamaya çalışıyoruz
|
of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR
|
Bursa ile sivasi bir tutmamak lazim tabiki ama Turkiyede bukadar sivasli oldugunu dusunursek bizimde o kadar toplamamiz lazimdi kac gundur.
|
o paranin 2.5 milyonu kulube gitmis gerisini de bursa sehri kendeisi dutmus
|
-->: BURSASPOR`U KISKANDIM
[B]Nüfusla övünüyoruz ama icraat yine sıfır adamlara helal olsun.. Sabahtan akşama 4,5 trilyon daha ne istenirki taraftardan...[/B]
|
bence sivasli isadamlari bu konuda cok duyarsiz kaliyorlar bir yönden hakli bülent hoca taraftara gelince stad muhtesem seyirci geliyor trabzon macindaki trübündeki arkadaslar cok tes ederiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:00. |