![]() |
--->: YÖNETİMDEN JEST
[B]Yaaw böyle demeçler verip benim yağlarımı eritmeyin. Zaten bir deri bir kemik kaldım maçları radyodan TV den seyrede seyrede.. Ah çok uzağım orda olsam. Sesim kısılana kadar bağırmammı. Walla bana deli derler hehehe....[/B]
|
[B]Bak yine gaza geldim 5058 yaptım... Feda olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn[/B]
|
biletler ne zaman cıkacak
bilen war mı????? ben daha ıstanbuldayım ama hafta sonu sivas da olup takımı destekleyecem |
--->: Sivas-Fenerbahçe maçı biletleri satışta!
tek güvendiğim hava...
alanyadan 15 dereceyle -15 derece gelecek olması uyy donacaklar :D |
inş bu macı kazanırız arkadaşlar ben bazen denizlii sporun maclarına gidiyom ve tıka basa doluyo inş fener macındada biz doldurup macı alırsak cok güsel olur
|
-->: --->: Sivas-Fenerbahçe maçı biletleri satışta
[B][QUOTE=puar;305117]tek güvendiğim hava...
alanyadan 15 dereceyle -15 derece gelecek olması uyy donacaklar :D[/QUOTE] Ayıp oluyor ama :) futbolcuları, taraftarı bırakıp havaya güvenmen bizleri üzer... [/B] |
BEYLER TIKLIM TIKLIM OLSUN STAD BEN DE GİDECEĞİM
|
BİLETLETR YİNE HER ZAMAN GİBİ ÇOK UYGUN ÇOK KULLANIŞLI YİĞİDOMUZ SAHAYA 11 ADAMLAR ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR BUNU UNUTMAYALIM.12 ADAM TARAFTARLARIMIZ 13.ADAM HAVA KOŞULLARIMIZ BİR KÖŞE YAZARI BÖYLE DEMİŞTİ 13. ADAMA KATILMIYORUM AMA 12.ADAMA SONUNA KADAR KATILIYORUM
|
-->: YÖNETİMDEN JEST
Yönetim çok yerinde bir kara almış tebrik ederim soğuk kış şartlarında seyirciyi üzmemek lazım bu macta 4 eylül stadyumu ful dolmalıdır zirve bize çok yakışıyor ona göre
|
ALLAHIN İZİNİ İLE İ.B.B KAZASIZ BELASIZ ATLATTIK.BAŞARİMİZİN TESADÜF OLMADIĞINI GÖRDÜK,ŞİMDİ GELDİ BÜYÜK LOKMA YEMEYE BEKLE BİZİ KANARYA YİĞİDO GELİYOR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |