SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENERSEK HERKES İNANIR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16101)

DENİZEVİ 23.01.2008 02:37

--->: YENERSEK HERKES İNANIR

Bu maç üç (3)ihtimalli sonuça gebe bir maç olmakla birlikte SİVASSPOR Fenerbahçe'ye göre her yönüyle avantajlı durumda.Ve bu avantajını en iyi şekilde kullanarak maçtan en az bir (1) puan çıkarır.Kısacası benim maç tahminim %70 galibiyet,%20 beraberlik ve %10 mağlubiyet olarak şans veriyorum.Sivasspor'a başarılar dilerim...

Divriği58- 23.01.2008 08:21

inşaallah yeneriz tarihte bunların örneği çok ... eskişehirspor yıllar önce böyle bir dönemde galatasarayla oynamıştı ve kaybettıkden sonra şampıyonluktan kopmuştu eğer feneri yenersek 5 puan fark yenılırsek 1 puan arkalarına düşücezz.. hadi hayırlısı hadi sivasspor 40 milyonun hayalini gerçekleştirmek için hadi yiğidolar ..............

Rallim58 23.01.2008 08:37

İnşaallah yeneceğiz. Bu galibiyetle sadece Feneri değil, bununla beraber kartel medyasındaki paralı yorumcuları, onun kalemşörlerinide yeneceğiz. Sivas düşmanlığını içinde besleyen, kindarlarıda yeneceğiz. İstanbul basınından olup, Sivas caddelerinde kendisini gazeteci görüp, Sivas'ıma Sivas'lıma yakışmayan sözleri sütunlarına taşıyarak tamamen kin kusan yazıları yazan GAZETECİ MÜSVETTELERİNİ DE yeneceğiz. Tüm bunlara cevap vermek Fenerle birlikte bunlarıda devirmek için HAYDİ YİĞİDİM MAÇA ! HAYDİ YİĞİDOLARIM MAÇA ! DÜNYANIN GÖZÜ SENDE SAKIN UNUTMA !

Abdullah DuMaN 23.01.2008 08:43

-->: YENERSEK HERKES İNANIR

ŞAMPİONLUKTAN ÖNCEKİ FİNAL BU MAÇ DİORUM

Buraq58 23.01.2008 08:43

İnşallah Gardaşlar Herkes 4 Eylüle Hep,Destek,Tam,Destek;)

Buraq58 23.01.2008 08:44

[B][B]İnşallah Gardaşlar Herkes 4 Eylüle Hep,Destek,Tam,Destek;)[/B][/B]

Buraq58 23.01.2008 09:07

''Fener’i de yeneriz''

[FONT="Century Gothic"][B]Fener’i de yeneriz
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazar günü oynanacak maçın zor olacağını söyelip, “Rakibimizin eksik yönünü bulup oradan vuracağız” dedi

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe’yi analiz etmeye başladıklarını söyledi. Sarı-lacivertli ekibin çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden Uygun, “Gaziantep’te iyi futbol oynayıp farklı bir galibiyet aldılar. Moralleri üst seviyede. Rakibimizi analiz etmeye başladık. Mutlaka eksik noktalarını bulacağız ve buna yönelik çalışmalar yapacağız” dedi. Uygun, Fenerbahçe’nin yıldız futbolculcularının her an sonucu değiştirebileceğini ifade ederek, “Her türlü önlemi alacağız. Kendi sahamızda 10’da 10 yaptık, 11. galibiyeti almamamız için bir neden yok. Rakibimizden korkmuyoruz. Tek hedef galibiyet” diye konuştu.

Fotospor.com[/B][/FONT]

BOUN 23.01.2008 10:04

[QUOTE=BROTHERS58;306051]BEN BU MAÇLA İNANCLARIN ARTACAGINA KATILIYORUM,AMA AKSI BIR SONUC OLSADA (ALLAH KORUSUN) BIR SEY DEGISMEYECEK BENIM ICIN SONUCTA FB GS BJK DE ARALARINDA OYNAYACAK ONLARIN SONUCLARIDA BIZE YARAYACAK.ALLAHIN IZNIYLE BIR KAZA BELA NAZAR OLMAZSA BU MAC BIZIMDIR EVELALLAH..[/QUOTE]

Ben bu yaklaşımın daha mantıklı ve daha doğru olduğu kanaatindeyim. Futbol bu, yenmek de var yenilmek de, fenere yenildik diye yarıştan çekileceğiz veya oyun dışı kalacağız diye bir durum yok. Bizi takip eden üç takımın da kendi aralarında maç yapacaklarını ve diğer maçlarda muhtemel puan kaybı yaşayacakları gerçeklerini de göz ardı etmeden sezon sonuna kadar bu yarışı devam ettirmeliyiz diye düşünüyorum.

Ancak her halükarda bu haftaki maçı aldığımızda inşallah tüm Türkiye'ye iddiamızı bütün ihtişamıyla ispat etmiş olacağız.

Haydi Yiğidom Allah yardımcınız olsun. Üç puanı alacağız inşallah...

SenSetik 23.01.2008 10:39

sıradışılık kolay değildir...kimsenin hayal edemediklerini yapabilmek, başarızlıklar için bahaneler üretmemek, dev gibi bütçelerle başedebilmek ve büyük kitleleri peşine takabilmek...

hocam sen sıradışı bir insansın ve inan bu maçta yenilsek bile sana hep inanacağım. bütün kalbimle ve dualarımla en iyi yerlere gelmeni temenni ediyorum...

Çakır-58 23.01.2008 10:45

inşallah feneri yenip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:09.