SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   SİVASSPORUN İCADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16148)

tugcin 24.01.2008 10:29

--->: SİVASSPORUN İCADI

Savaş Ay zaten bu haftayı maaşallah Sivas'da geçirdi, yedi , içti, gezdi , gördü...Helal olsun bu soğukta iyi haber yaptı valla. Ana Haber Bülteninde her gün başka bir yerindeydi Sivas'ın. Çermik'e falan da gitti. Karlar, soğuk, Balıklı Çermik, Sivasspor, yöresel yemeklerimiz...vs. her şeyi gösterdi, tanıttı sayın Ay. Eline, emeğine sağlık Savaş Ay ve ekibinin...

altuntas58 24.01.2008 10:54

-->: SİVASSPORUN İCADI

sevgili savaş ay kardeşimiz sivasa gelerek hem sivas hakkında hemde sivasspor hakkında haber proğramı yapması bizleri çok sevindirmiştir bülent hocamızla yaptığı görüşmede sivassporumuz hakkındaki sorulara hocamızın verdiği cevaplar gayet yapıcı ve kırk yıllık sivaslı gibi bizleri sahiplenmesi hepimizi gururlandırmıştır bizler sivassporumuza sahip cıkarsak bu sene herkesin yapamazlar dediği işi yapacağız şampiyon olacağız ama aramızda hala sivaslı olupta hatta bu siteye girip halen ben koyu fenerbahceliyim ama bu macta sivassporu tutacağım demesi sizce ne derece doğru bir duruş taktir sizin
[COLOR="Red"]BÖYLE SİVASSPORLULUK OLMAZ[/COLOR]
[COLOR="Blue"]------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR]
divriği-ilhan
Yeni Yiğido
Teşekkür: 5
5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 11 --->: İŞTE MUCİZENİN İP UÇLARI

--------------------------------------------------------------------------------

Bu kadar olgun konuşan bu kadar hayatı güzel okuyan ne yapmak istediği bilen bir innsan[COLOR="red"] bende koyu bir fenerliyim ama bu maçta Sivas sporu destekliyicem, [/COLOR]eline saglık bülent hocam böyle bir takım ruhu yarattığın için kalbimiz sizinle.

kadirakin58 24.01.2008 11:24

yiğido taraftarlar, mecnun başkan, bülent uygun. bu güzel uyum şampiyonluğu getirmezde ne yapar.

mesut_tncsvs 24.01.2008 11:25

-->: SİVASSPORUN İCADI

helal olsun hoca sanada bunlar yakışır inşallah rabbim nasip ederde bizlerde görürüz o günleri

yigidomustafa58 24.01.2008 12:17

[B]bu adam bu takımı yönetiyor ben başka bir ey demiyorum süpersin hocam[/B]

Divriği58- 24.01.2008 12:56

[QUOTE=tugcin;306949]Savaş Ay zaten bu haftayı maaşallah Sivas'da geçirdi, yedi , içti, gezdi , gördü...Helal olsun bu soğukta iyi haber yaptı valla. Ana Haber Bülteninde her gün başka bir yerindeydi Sivas'ın. Çermik'e falan da gitti. Karlar, soğuk, Balıklı Çermik, Sivasspor, yöresel yemeklerimiz...vs. her şeyi gösterdi, tanıttı sayın Ay. Eline, emeğine sağlık Savaş Ay ve ekibinin...[/QUOTE]

BU GÜNE KADAR NERDEYDİ SİVASSPORUN BAŞARISINDAN ÖNCE TÜRKİYEDE SİVAS DİYE Bİ İLİN OLDUGUNU BILMEYENLER VARKEN NERDEYDİİİ ŞİMDİ İŞİ GÜCÜ YOK SİVASIN BAŞARISINDAN KENDINE RANT SALIYO OLDUM OLASI SEVMEDIM BU ADAMI

EyüphanAydın 24.01.2008 13:34

Vay be Çok Tuhaf Bir İcat Tebrikler

yasin_58 24.01.2008 13:35

bülent hocamıza çok tşk ediyorum.. şampiyon olacaz inş. ama olamasakta bizi bu yarışa soktuqu için çok tşk ediyorum iyi varsın hocam..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19.