![]() |
--->: KLAS FARKI
[B]klas farkı hakem farkı neyse ne artık yapacak bir şey yok.geçti gitti önemli olan bu maçtan ders almak.Önümüz açık arkadaşlar karamsarlığa gerek yok.elbet bir gün yeneriz feneri de.şimdi antep maçına bakalım bu daha önemli [/B]
|
KLAS FARKI
Arkadaşlar, mağlubiyete kılıf bulmak kolay, şunun yüzünden bunun yüzünden; takımın teknik patronu -Şuçlu aranacaksa benim diyorsa, müsebbibi kendisi diye görüyorsa şapka çıkarılır hatta o teknik heyete saygı duyularak destek olunur. Karşılaşma boyunca izlediniz fotoğraflarla sabit,OLAYLAR;
1- Faulle durduran Roberto Carlos, topuda eline alıp 15-20 metre ileri atıyorki derhal kullanılmasın diye, 2- Yine aynı hareketle faulü Fener yaparsa uyarı Sivas yaparsa sarı kart 3- Gol sonrası Fener taraftarına Kezman'ın yaptığı el-kol kesin kart, ama yok veeeeeeeee Sivassporu, Sivri demeçleri ile MHK'yı etki altına alan Fenerbahçe'nin Aziz YILDIRIM'ı mı? MHK'nın Yunus YILDIRIM'ı mı? Bilmem ama dün; SİVASSPORU YILDIRIM ÇARPTI |
KABUL ETMİYORUMMMM....!
Kaliteymiş klasmış ne demek o öyle. Bizim topçularımız daha kaliteliydi ki maçtan önce arada 2 puan fark vardı. Mantalite olarak bu maça futbolcular hazırlanmamış. Aksine Aleks nasıl durdurulur, semih nasıl durdurulur vb. bunlarun üzerinde durulmuş. A kuzum İstanbul büyük şehir kadardamı klasımız yoktu bunu biri bana izah etsin lütfen. Adamlar feneri sürklase etti. Kaleci dahil pres yaptı ve kendi oyunlarını oynadılar. Fener nasıl durduruluru düşünmediler. Sen Sivassporsun kendi oyununu kabul ettireceksin rakibe. Ha şunu söylesen anlarım 'Takımda form düşüklüğü oldu, oynayamadık' eyvallah. Nedir bu fener hayranlığı. Onların 3 ayağı 2 kafasımı var. Lütfen bırakın bu klas mılas farkını...
|
[B][I][COLOR="Red"]Bana kılasta yok fenerin büyüklüğnden bahsetmeyin allah aşkına...Sen lidersin senin kılasın nerede kaldı...Ruhun nerede Bülent hoca bu nasıl taktik nasıl anlayış? Ne yapmak istedin nasıl taktik verdin kimse anlayamadı...Mahalle takımı bile bundan iyi mücadele ederdi...Sizce bumu sivasspor? yoksa fenere borcumuzmu vardıda ödedik, anlamış değilim...[/COLOR][/I][/B]
|
gönül isterdi
11 de 11 olsun ya napalım |
[COLOR="DarkRed"][B]FUTBOLCULARIN HATALARI KADAR TEKNİK HEYETİNDE HATALARI EKLENİNCE FARKLI YENİLGİ KAÇINILMAZ OLDU.....[/B][/COLOR]
|
musanın attığı gol klas değilmiydi hocaaa.
hata bende diyen insan fazla açıklama yapmaz. antepten,oftaştan 6 puan istiyoruz. |
kARDEŞİM KLAS MILAS FARKI YOK. SADECE O GÜN KORKTU TAKIM. HOCASINDAN YÖNETİCİSİNDEN FUTBOLCUSUNDAN HATTA SİVAS HALKINDAN TUT HERKES KORKTU. UNUTMAYIN BU TAKIM BEŞİKTAŞI HEMDE İLK YARIDA 1-0 GERİDEYKEN 2-1 İSTANBULDA YENDİ. NEYMİŞŞ DEMEKKİ KLAS MILAS HİKAYE. CESARET İŞİ. SADECE OYNANAN FUTBOL GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜ. DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜĞNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM SİVASSPOR BÖYLE FUTBOL OYNAMAMALI DİYE. BİRDE HERKESİN DİKKATİNİ BİŞEYE ÇEKMEK İSTİYORUM. KALECİ AKIN IN YEDİĞİ GOLLERE ÖZELLİKLE İZLEME OLANAĞINIZ VARSA TEKRAR İZLEYİP DİKKAT EDERMİSİNİZ.. ALEX İN KAFA VURUŞUNDA OLDUĞU YERE ÇÖKTÜ,KEZMANIN SPN GOLÜNDEYSE ELİNİ UZATACAĞI YERDE ELİNİ ÇEKTİ. LÜTFEN Bİ DİKKATLE İZLEYİN.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:48. |