![]() |
-->: TÜRKİYE:0 İSVEÇ:0
Dün akşam Türkiye İsvec milli macında her iki takımda oynadığı oyunla göz doldurdular bizim saha ve seyirci avantajımız olsada bunu sonuca yansıtamadık bence takım çok iyi güvenim sonsuz
|
--->: TÜRKİYE:0 İSVEÇ:0
tüh yaw ben izliyemedim mehmet yıldız oynamış inş dier maçlardada oynatırda bi patlama yaparda değeri dahada artar:)))
|
çok iyi oynadı milli takım ama hakettiği galibiyeti maalesef alamadı...
|
[B][I][U]kadroda sıkıntımız war inş bunu kısa sürede aşarız..mehmet yıldız milli takıma kendini daha iyi hazırlayacaktır eminiz.[/U][/I][/B]
|
[B]güzel pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik ...[/B]
|
[B]mılli takım dun akşam ıyı futbol sergıledı ama bır turlu golle buluşamadı mehmet yıldız da topla az buluşmasına ragmen ıyı bır performans sergıledı[/B]
|
inşallah diğer maçta mehmet yıldızı ilk 11 e sürer başarılı olacağından adım gibi eminim
|
maçı canlı izledim inönüde, takım fena değil ama daha çok çalışması lazım, orta sahada bayağı zayıfız, yıldıray zayıf kaldı, gökhan gönül çok çalıştı ama fizik zayıf kaldı adamlar çok uzun ve kuvvetliydi ona göre, arda girdikten sonra süperdi, nihat iyiydi, halil iyiydi, mehmet yıldız bence tercübe eksikliğini gideririse iyi olacak gününde ve iyi topla beslendiğinde atar attırır , biraz faule yatkın oynuyor ama çok sağlam bir adam arkadan üstüne hücum edip kafaya çıkan adam sırtı dönük ilerleyip kafaya uzanmasına rağmen isveçli sarsıldı inanamadım bu ne kuvvet diye, maç ortadaydı, bence sonuç normal, bu kadar ne kadar iş yapar bilemem , umarım tur atlarız
|
oynanan futbol pekde ilerisi için umut vermedi bana
|
oyanan futboldan hiç memnun değilim bhu futbol ve fatih terimin oyuncu seçimi ile 2008 için hiç ümidim yok..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:01. |