SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Stadyumumuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1696)

Er58Ol 28.08.2005 15:29

YETİŞİR İNŞALLAH ,,ÇÜNKÜ TTürkiye FFutbol FFukaralarının NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ BAKARSIN YURT DIŞINDA OYNAMA CEZASI VERİR....BURASI TFF HERŞEY OLABİLİR...

emirhan58 28.08.2005 16:27

Arkadaslar gecen hafta Sivas televizyonunda basin sozcusu Fikret UNSAL acikladi; Trabzon maci kesin Sivas'ta oynaniyor. Stadyumu gezdim fena olmamis.

GurbetciYigidom 28.08.2005 17:30

[QUOTE=Warda]Degerli Sivaslilar, 20-30bin kisilik bir Stadyumun kaç tirilyona ç1kacagini bilenler vardir ve kaç y1lda bitebileceginide bilirler. Sivas'in yeni bir Stada ihtiyaci su an yoktur. 4 Eylül stadyumunun kale arkalarida yükseltilsin, kapasite 20 bine ç1ksin Sivas için büyük bir kazanç olur ve bize y1llarca yeter. Hesab1m1z1 ezbere degil gerçek yapal1m. Sivas1n yeni stada degil 5 y1ld1zl1 Otel'e ihtiyac1 var ama onuda yapan yoktur. 7 bin kisilik Stad1 dolduramayan, geliri düsük Sivas halk1n1n Sanayinin gelismesine ihtiyaci var. Yetkililer daha mantikli düsünsünler lütfen. Sayg1lar1mla[/QUOTE]

Aynen katiliyorum Yigidoma cok haklisin

drummer 29.08.2005 12:06

Stad

şimdi Bu Yeni Stad Işi Nerden çikti,kim çikardi? Eğer Millletvekillerinden çiktiysa Seçim Yatirimidir.eskiyi Doğru Dürüst Onaramiyanlar Yeni Stadi Nasil Yapsin.yüzlerine ,gözlerine Bulaştirdilar.her şeye Pembe Gözlükle Bak
Bu Stadin Yeri Ve Konumu Yanliş.şehir Dişinda Bir Yerde Ollmali Stad.maç Olduğu Zamanki çileyi şehirde Yaşayanlar Biliyor.trafik Allak Bullak,araç Kuyruklari Taa Nerelere Uzaniyor.
Sakin Bir Yerde Olmasi Lazim Sivas Caddelerinin Durumunu Bilirsiniz.
Park Sorunu Olmayan Geniş B,r Spor Kompleksi Yapilmali Stad Ve çevresindeki Her şey Yikilip Park Ve Dinlenme Yeri Yapilmali.
Boşuna Bu Parayi Buraya Gömdüler.
Para Nasilsa Milletin Cebinden çikiyor,acirmi.kendi Cebinden çiksa Bin Dereden Su Getirir.

Ronaldinho 29.08.2005 12:26

Stad

Bu Stad Güzel Olacak...

duhan 29.08.2005 13:28

ya arkadaslar lutfen kendımız kandırmayalım. ne yenı stadı ıyıkı bı super lıge cıktık. gorende sampıyonlar lııg kupasını aldık. biz tenı stad ıstemıyoruz.Sİvassporun evınde oynayabılecegı kucuk olsa bı stad...he le bı eskı satdı duzeltsınler ondan sonra bı 10 seneye mı yaıyorlar yoksa 20 seney mı onu da zamn gosterecek

duhan 29.08.2005 13:29

drummer kardesım sana cok hak verıyor sonuna kadar desteklıyorum

serhankaburcuk 29.08.2005 15:01

[b]Trabzon maçında inşallah 4 Eylül stadındayız...[/b]

alper58 29.08.2005 15:11

[b] YA BEN ÇOK ÖZLEDİM 4 EYLÜL STADINI.BEN TEZAHURAT YAPINCA ARKADAN GARDAS SUSTA MAÇ İZLEYEK DEMELERİNİ!! ÇEKİRDEK YEMEYİ!! BU HALDE BİLE AÇSALAR RAZIYIM__[/B]

AdamGibi 29.08.2005 18:31

Gercekleri Görelim Arkadaslar

Selamlar almanyadan,ben almanyadan Can.
Size burdan bir atasözüyle söylemek istedigimi aktarayim.
Hizli giden atin boku seyrek düsermis derler;yani simdi havalara giripte sonunda rezil olmayiniz,demek istiyorumki,sivas bu yil kümede kalabilirse bir mucize olur,niyemi,takimin teknik heyetinden tutun taaa forvetine kadar artislik ve showmenlik hakim.
Ayaklariniz yere bassin,ve gercekleri görün artik,bu sekilde geldi ama bu sekilde gitmeyecek gibi gözüküyor.
Neyse allah sonunuzu hayir eylesin....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50.