![]() |
--->: PARMAK ISIRTIYORLAR
mutlaka değerlendiriyordu bülent hoca ama herşeyin zamanı var...
arda ve uğur gibi gençleri gs nasıl kazandıysa aynı yol izlenmeli... doğrudan A takıma almak onları bir nevi harcamak olur bence... mutlaka 2 ve 3 lig takımlarına birkaçtanesi kiralanmalı... |
-->: PARMAK ISIRTIYORLAR
helal oslun gençlerimize gumbur gumbur geliyolar
|
HEPSİ ÇOK İYİ MÜCADELE EDİYOR..BENİM MAHALLEMDEN Bİ KARDEŞİM DE SİVASSPORDA ŞUAN PAF TAKIMINDA ..MESUT ONAT ..İNŞALLAH GELECEĞİN YILDIZLARINDAN BİRİ OLACAK ..HEPSİNİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM..
|
[B]Paf Takımımız Gerçekten Parmak Isırtmakla Yetinmeyip,
Rakiplerine Karşı Dudak Uçuklatıyor:) Başari İnanarak,Güvenerek Gelir. Paf Takımımızda Kendilerine İnandılar,Kendilerinde Bu Gücü Var Olan Gücü Gösterip Liderliği Paşa Gibi Oturdular. Başarılarınızın Devamını Dilerim.[/B] |
sivasın bu gençlere sahip çıkması lazım
|
umarım
paf takımımız böyle devam eder de şampiyon olur sivasspor a takımda inş. şampiyon olur |
BU SENE HERŞEYİYLE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRDİK.HANGİ ŞARTLAR OLURSA OLSUN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIK. HİÇ BİR OLUMSUZLUĞU BAHANE TEMEDİL. ÇÜNKÜ BİZ BAHANE NEDİR BİLMİYORUZ....
|
[QUOTE=puar;326318]Hepiniz aslansınız Allah nazardan saklasın...Helalniniz var 10 da 10 yaptnız[/QUOTE]
hepsi birer yiğit onlar bizim geleceğimiz alınlarından öpüyorum o yiğitlerimizi:rolleyes: |
[B]Helal Olsun Size İnşallah Ligi Birinci Bitiririz.!:)[/B]
|
[QUOTE=Buraq58;327138][B]Helal Olsun Size İnşallah Ligi Birinci Bitiririz.!:)[/B][/QUOTE]
............INSALLLAH............ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28. |