![]() |
--->: GEBZE'li YİĞİDOLAR BURSA'da
[QUOTE=*TeXaS*;327409]Merhaba arkadaşlar. Ben Bursasporluyum. Ve maçta Kapalı kale arkasında Texas'tayım.. Stad her zamanki gibi full çekecek.. Umarım Her iki takım açısındanda centinmence bir maç geçer. Tabiiki gönlüm Bursasporumdan yana ancak Kim Şampiyon olsun derseniz tabiiki sivassporun olmasını isterim..
Kendinize iyi bakın. Umarım güzel maç olur. :d[/QUOTE] [B]Merhaba kardeş, sitemize hoş geldiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz. Evet Bursa da 2 maça geldim, gerçekten de muhteşem bir taraftarınız var. Sizleri tebrik ediyorum. Bir gün bizlerin de siziler gibi bir taraftar kitlemiz ve trübün atmosferimiz olur inş. Güzel bir maç olması dileğiyle...[/B] |
[QUOTE=zaralım 58;327232]Biz GEBZE'li YİĞİDOLAR olarak 2-3 Otobüs BURSA deplasmanına gidiyoruz inş 3 puan'la döneriz.İST tayfasıylada buluşuruz.HEP DESTEK TAM DESTEK[/QUOTE]
Allahınıza gurban olayım gardaşlarım...GAZANIZ MUBAREK OLA... |
[QUOTE=SONMEZ;327430][B]Merhaba kardeş,
sitemize hoş geldiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz. Evet Bursa da 2 maça geldim, gerçekten de muhteşem bir taraftarınız var. Sizleri tebrik ediyorum. Bir gün bizlerin de siziler gibi bir taraftar kitlemiz ve trübün atmosferimiz olur inş. Güzel bir maç olması dileğiyle...[/B][/QUOTE] İnşallah kardeş. Sivasspor bu gidişatını devam ettirirse çok yukarılara çıkarsınız.. Hem seyirci , Hem futbol bakımından. |
[QUOTE=*TeXaS*;327409]Merhaba arkadaşlar. Ben Bursasporluyum. Ve maçta Kapalı kale arkasında Texas'tayım.. Stad her zamanki gibi full çekecek.. Umarım Her iki takım açısındanda centilmence bir maç geçer. Tabiiki gönlüm Bursasporumdan yana ancak Kim Şampiyon olsun derseniz tabiiki sivassporun olmasını isterim..
Kendinize iyi bakın. Umarım güzel maç olur. :d[/QUOTE] KARDEŞ ÖNCELİKLE TEŞEKÜRLER İYİ NİYET İÇİN BİZLER MAÇA GELİYORUZ EĞLENCE SPOR OLSUN DOSTLUK OLSUN ÖNEMLİ OLAN BU 3 PUAN GELİNCE İYİ OYNAYAN KAZANSIN VE İNŞALLAH BİZ DAĞA İYİ OYNAR VE HAKEDER KAZANIRIZ AMA NE OLURSA OLSUN SONUÇTA DOSTLUK OLSUN BURSA SPOR TARFATARINI HER ZAMAN BEĞENİP ÖRNEK VERMİŞİMDİR BU SAKARYA İÇİNDE GEÇERLİ KARŞIYAKA VE GÖZTEPE İÇİNDE HEPSİNİN KENDİNE HAS BİRLİKLERİ VAR AMA ENGÜZEL REKABET EBEDİ DOSTLUKTUR ALLAH İZİN VERİRSE YARIN BURSADAYIZ BAŞARILAR |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;327461]KARDEŞ ÖNCELİKLE TEŞEKÜRLER İYİ NİYET İÇİN BİZLER MAÇA GELİYORUZ EĞLENCE SPOR OLSUN DOSTLUK OLSUN ÖNEMLİ OLAN BU 3 PUAN GELİNCE İYİ OYNAYAN KAZANSIN VE İNŞALLAH BİZ DAĞA İYİ OYNAR VE HAKEDER KAZANIRIZ AMA NE OLURSA OLSUN SONUÇTA DOSTLUK OLSUN BURSA SPOR TARFATARINI HER ZAMAN BEĞENİP ÖRNEK VERMİŞİMDİR BU SAKARYA İÇİNDE GEÇERLİ KARŞIYAKA VE GÖZTEPE İÇİNDE HEPSİNİN KENDİNE HAS BİRLİKLERİ VAR AMA ENGÜZEL REKABET EBEDİ DOSTLUKTUR
ALLAH İZİN VERİRSE YARIN BURSADAYIZ BAŞARILAR[/QUOTE] Bursa'ya hoş geldiniz.. Umarım Dostluk içinde geçecek bir maç olur.. Bende 1 saat sonra stada giricem.. Yerimi kapayım.. ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16. |