SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BUGÜNE KADAR 25 BİN SMS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17245)

yiğidobaytar58 05.03.2008 16:22

--->: BUGÜNE KADAR 25 BİN SMS

YA BİRİLERİ ULAŞSIN LÜTFEN YA YÖNETİME.ŞU KAMPANYAYI KONTÖRLÜ HATLARADA YAPSINLAR.KİM KULLANIYOR FATURALI HAT....20 KİŞİ KONTÖRLÜ KULLANIYOSA 3-4 KİŞİ FATURALI KULLANIYO DEĞİL Mİ ? YANLIŞMIYIM .LÜTFEN YÖNETİME ULAŞILSIN............

KEMAL_KENAN 05.03.2008 17:14

evt bencede bu yazıklanlara bıras bakılsa iyi olur bencede sadece sivas lılar deil tüm anadolu katılır bencede..

KEMAL_KENAN 05.03.2008 17:15

ne çok bencede demişim yaa:):):)mesajı attıktan sora gördüm..:))

EyüphanAydın 05.03.2008 18:41

[B]Sms 5 Bin Kadarıyla Artış Gerçekteleşmiş

Demekki Söylenenlere Halkımız Sivaslılarımız

Kulak Vermiş.

Sivaslı Hemşehrilerimize Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz.:)[/B]

Buraq58 05.03.2008 19:43

[B]Ben 5 Tane SmS Attım Walla Herkes Sölesin.1[/B]

gardasin.58 05.03.2008 19:56

-->: BUGÜNE KADAR 25 BİN SMS

[QUOTE=musa3458;328927]arkadaşlar ben her galip geldiğinde 1 mesaj atıyorum sivasspor com 38000 üyesi var sadece bu üyeler atsa onlar bile atmamış cok vahim bülen uygun bursada konuşmasında bize sivaslılar hariç herkez inanıyor dedi bencede doğru biz sadece övünürüz birde arabasının arkasına bayrak bayrak asarlar 5ytl faydası olmayan insanlarımız var[/QUOTE]

selam gardas cok haklisin ama 38.000 bin uyenin neredeyse cogu yurt disinda onlarda bos durmuyorlar almanyada telefon hatdi acildi.diger ulkelerden maddi desdek yapilmaya calisiliyor kisacasi kimse bos durmuyor herkes kendi cevresinde bir seyler yapmaya calisiyor.
saygi ve selamlar

yeniarslan 05.03.2008 20:33

[B][QUOTE=şafak58_35;328806]ya bu uygylama hatası elli defa sölendi şunu kontörlü telefonlar içinde yapın die napalım kardeşim hattımız kontörlü ya deiştirin artık bunu burdan kaçdefa seslendik kayde alan yok 25bin mesaj gelmiş die kimse yakınmasın şunu deiştirin görün 25bin mesaj 1 günde gelir ...[/QUOTE]

Çok doğru söylemişsin kardeşim. Bende sürekli kontörlü hatlara da açın kampanyayı diye söyledim. Klübe mail de attım ama nafile...! Sadece benim yakınımda Sivaslı olmayıpda mesaj gönderecek en az 10 kişi vardı. Sivaslı olanları katarsak düşünün artık.

[QUOTE=myway;328823][B]Kontorlu hatlar icinde boyle bir kampanyanin olmasinin mumkunu yok arkadaslar... Bi dusunun mantiklica... kontorlu hattiniz var ve mesaj gondermek isterseniz faturali hatti olan birisine 5 ytl verip mesaj gondertebilirsiniz... Cok basit bir oneri...[/B][/QUOTE]
Sen sanırım bir Gsm operatöründe çalışıyorsun, sistemlere zarar verir bu kontörlü hatlardan destek olunması.

[QUOTE=YatodaSin;328819]yurt disindanda gönderilmiyor mesaj.hatali organizasyon.
Keske yurt disina acik olsa, baya destek gelirdi...[/QUOTE]

Yurtiçinden gerekli desteği aldılar ya:) Allah utandırmasın ne diyeyim...[/B]

yerliturkuaz 05.03.2008 21:44

YA NE DİYELİM AYIP YA AYIP....

sofularlı34 08.03.2008 11:22

-->: BUGÜNE KADAR 25 BİN SMS

Kontorlu hatlar icinde boyle bir kampanyanin olmasinin mumkunu yok arkadaslar... Bi dusunun mantiklica... kontorlu hattiniz var ve mesaj gondermek isterseniz faturali hatti olan birisine 5 ytl verip mesaj gondertebilirsiniz... Cok basit bir oneri...
YURT DIŞINDAKİ SEVGİLİ HEMŞERİLERİMİZ BANKA HESAP NUMARALARI VAR???
5 EVRO 5 DOLAR 5 PAUND ELİNDEN YÜREĞİNDEN NE GEÇİYORSA???
ÇOK KISA ÖRNEK; HZ. İBRAHİM İ YAKMAYA KAKRA VEREN KRAL NEMRUT ŞEHRİN ORTASINA DEV BİR ATEŞ YAKTIRIR..
HZ İBRAHİM HAZIR VAZİYETTE TUTSAK OLARAK TUTULUR.
BİR GVERCİN AĞZINDA BİR DAMLA SU İLE ATEŞİN ÜSTÜNE SÜREKLİ GİDİP GELİP ATAR?
<YILAN GÜVERCİNE SENİN BİR DAMLAN BU KOCA ATEŞİ SÖNDÜRÜ MÜ DER ALAYCI BİR İFADEYLE?
<GÜVERCİN İFADESİ BENİM BİR DAMLAM BU ATEŞİ SÖNDÜRMEZ BELKİ AMA YERİMİ DURUŞUMU HZ.İBRAHİMDEN YANA OLDUĞUNU İFADE EDER...
HEPİMİZ BİR GÜVERCİN OLALIM DAMLALAR BİRİKİR..
ÖVÜNMEK ÇALIŞMAK GÜVENMEK TİR..

enes kaya 08.03.2008 11:33

[B]Sivaslılar olarak her zaman deriz 6 milyon Sivaslı var. Vallaha yalan billaha yalan ne 6 milyonu ya kim demiş var mı elinizde belge ulu orta sallıyorlar. Lütfen yapmayın. yazıktır. Günahtır.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18.