SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17260)

koz58 07.03.2008 18:52

-->: SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

Diğer taraftar sitelerinde ben böylesine rakip taraftarların davet edildiğini onlarla hoş sohbetler yapıldığını ve organizeler yapıldığına hiç rastlamadım ve duymadım.Bu açıdan site yönetimini ve taraftarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyorum.Türkiye' de bir ilki gerçekleştirdikleri için,bu çalışmaların devam etmesini umut ediyorum.

sofularlı34 08.03.2008 12:56

<<<<<6-7 MİLYON ÇOKUZ
ASLINDA HİÇ YOKUZ?
ÇOKLUKLA ÖVÜNÜLMEZ
ÇALIŞMAK BAŞARMAK İÇİN?
MİLYONLAR VERİN DEMİYORUZ.MSJ AT DİYORUZ YOKSA RİCA ET TANIDIKLAR AT, YUR DIŞIN DAYSAN 5 EVRO DOLAR PAUND AT DİYORUZ.... ODA OLMAZSA ANKENTLERDE SİVASLI OLDUĞUNU HATIRLA DESTEKLE DİYORUZ.. FENERİN AMİGOLARI,GALATASARAYIN ULTRA ARSLANLARI,BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI HEPSİNİN ÇOĞUNLUĞU SİVASLI !!!! SİVASLI OLUNMAZ DOĞULUR ŞU TAKIMIN ŞU BAŞKANIN ŞU VALİNİN SAMİMİYETİNİ ÇALIŞKANLIĞINA BAK KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ NE OLDUĞUNU NERELİ OLDUĞUNU BİLSİN HATIRLASIN DİYORUZ..

yigido_sampiyon 08.03.2008 14:08

--->: SPOR SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

sivasın olduğu her yerde dostluk ve kardeşlik vardır.
bu böyle biline...

EyüphanAydın 08.03.2008 23:27

[B]Spor'un Gerçek Yüzü.

Spor'un Gülen Yüzü.

Sporda Kavga,Dövüş,Küfür V.S

Olaylar Olmasa Yenilen Takım Yenen

Takımı Tebrik Etse.

Ezeli Rekabetlerde Derbi Maçlarını Herkez

Aynı Yerde İzlese.

İşte Bizde Bu Yolda Bunun İlk Adımını.

Büyük Bir Adımı Gerçekleştirdik.[/B]

ofgurleyuk78 09.03.2008 00:14

Sporun sevgi,dostluk ve kardeşlik olduğunu bu resme bakınca mı anladınız? Epeyce geç kalmışsınız. Sporu spor yapan, İnsdanı insan yapan erdemlerin başındadır, Sevgi, dostluk ve kardeşlik.

çılgın-sedat 09.03.2008 01:56

gerçekden tek kelimeyle muhteşem goruntuler inşallah bu göruntuler diğer taraftra gurublarında goruruz spor sevgi barış ve kardeşildır

RüStü ElmaS 09.03.2008 16:35

Sivasspor.Com ailesine yakışan bir tablo ile yine karşı karşıyayız. Sitemizin temel prensipi olan ''Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir'' ilkesini özümseyen üyelerimizin rakip taraftarlarla olan bu güzel dialoğu site yönetimi olarak bizleri çok sevindirdi.
7 yıldır Sivaslı ve Sivassporlu olmanın dostluktan, sevgiden ve hoşgörüden geçtiğini, bu kutsal duyguların en çok hemşerilerimize yakışacağını ve futbolda yaşanan şiddet olaylarının ancak taraftarlar arasında dialog kurularak duracağını biliyorduk. Çok şükür 7 yıl önce ektiğimiz fidan büyüdü,serpildi ve meyvelerini vermeye başladı. Bu yolda çok eleştirilere maruz kaldık, rakip taraftarların burda ne işi var diyenler çıktı, ama onlar kendi sitelerinde bize yer vermiyorlar diye serzenişte bulunanlar oldu. Ancak biz duyarlı üyelerimizle beraber örnek bir taraftar sitesi olmayı,farkımızı ortaya koymayı bildik. Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Sivas'a ve Sivasspor'a gönül veren değerli üyelerimizle, ilklerimizden taviz vermeden bildiğimiz yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Hep beraber daha güçlü bir Sivasspor ve başarılarını arttırarak sürdüren Sivasspor.Com dileği ile ...

Group Yg 15.05.2008 23:43

[COLOR="Purple"]ATAMIZIN BU SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMELİYİZ.
GETİRMEYENLERİ İSE UYARMALIYIZ.[/COLOR]

[B]SPOR; SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR.[/B]

murteza 16.05.2008 01:03

Hakkımızın birileri tarafından yenildiği bir ortamda sizler nasıl olurda sporun sevgi, kardeşlik ve barış olduğunu iddia edebilirsiniz. Bu slogan ile Irakta Abd'nin demokrasi sloganı arasında fark yok. Az uyanık olsak çok şeyi halledeceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00.