![]() |
[QUOTE=berlinli1967]Ben Murat üniyiğidolarin Başkani Bizimle Temasa Gecme Için Lütfen 2211967 Nolu Numaradan Ulaşirsiniz Burasi 1967 Genc Taraftarlar Derneği üyelimiz Dvm Etmekte Beyler Bayanlar Hadi üniversiteli Yiğidolar şimdii Destek Zamani[/QUOTE]
İŞALLAH GARDAŞ GELİRSEK GÖRÜŞRÜZZZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ-ÜNİ |
arkadaşlar bende gazi üniversitesi türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım
|
ben deeeeeeeee
ben de sakarya üniversitesini bitirdim 2 yıllığı ama açıköğretimden devam ediyorum Allah'ın izniyle. açıköğretim fakültesi işletme bölümü 4. sınıf.
|
üniversiteli Olmak Ayricaliktir...
|
[QUOTE=se&en]arkadaşlar bende gazi üniversitesi türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım[/QUOTE]
kardes ne ogretmenligi ? benim ark orada arapca ogretmenlik de ... |
[QUOTE=sinan58_34]gardas bende hayat unıversıtesı bıkkınlık sınıfı nı kazandım tebrık eden yokmu
hemso gardas hayırlı ugurlu olsun gardas ınsallah buyuk basarılar elde edersın[/QUOTE] [color=blue][b]EYW SİNAN GARDAŞIM.AMA ŞU ANKİ DURUMUMLA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETMEK ZOR.İNŞALLAH DERSLERİ DÜZELTİRİM...[/b][/color] |
[QUOTE=larinks20]cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi 3. sınıf
forumdaki arkadaslar nerede okuduklarını yazarlarsa tanışma imkanımız olur.[/QUOTE] [b][color=blue]BEN SÜREKLİ BURALARDAYIM RASTLARSAM TANIŞIRIZ...[/b][/color] |
sinop...
YİĞİDOLAR BEN TURGUT ERTÜMEN
OMÜ SİNOP SU ÜRÜNLERİ FAK. 4. SINIFTAYIM... SİNOP A YOLUNUZ DÜŞERSE VEYA SİNOP U KAZANAN KARDEŞLERİMİZ OLURSA HABERLEŞEKİM... [email]turgutertumen58@mynet.com[/email]... TEK GHERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***... |
aramıza yeni katılan üniversiteli arkadaslara eğitim öğretim döneminde basarılar diliyorum üniversitede sivası temsil ettiklerini asla unutmasınlar ...
|
[b]Herkese bu eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:55. |