![]() |
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[B]akın çok formdaydı
petkoviçde öyle görüküyor 1-2 maçdan sonra netlik kazanır [/B] |
-->: Akın'mı Petkoviç'mi?
bende akından yanayım petkovic bizi zamanında ne zordurumlara bıraktı(kırmızı kart) ama akın sivasspor formasını giymek için can attı ve başarılıda oldu
|
ankaragücü maçında petkoviç çok iyi bir maç çıkardı ama uzun süredir takımdan ayrı kaldı. bu nedenle vestelmanisaspor maçında akının kaledeki yerini almasında fayda var.
|
--->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=sinan-58;331206]başlarım senin beşiktaşına ne yapalım beşiktaşa kaleci lazımsa akın gider milli takımda oynar ama beşiktaşa asla gitmez bu kodro şampiyon olacak ve inş. bozulmuyacak sen sivaslıyım diye bu siteye girme ve sivaslıyım diye ovünme lutfen[/QUOTE]
senin yaşın kac kardeşim senden 15 veya daha fazla büyük bi kişiyle nasıl konusuon...biraz saygılı ol...Sivasspor taraftarına yakısır bi şekilde davran..anladık cocuksun ama olmaz böle ayıp |
bence de akınnn...............
|
[QUOTE=Apokan58;331198]BEN AKIN DIYORUM SEBEPIDE MILLI TAKIMA VE BESIKTASA KALECI LAZIM
AKININ FORMUNU KORUMASI LAZIM BESIKTASTA RÜSTÜ YASLANDI-HAKAN;DA FORMSUZ-ONLARA AKIN GIBI KALECI LAZIM-BEYPINARLI 58[/QUOTE] çok saçma bi yorum bence.. bizene yaw besıktastan.. ne hallerı varsa görsunler.. bence petkoviç gecmeli kaleye...muhtesem bır dönus yaptı..akınada ceza olur hem.. bedavadan sarı kartlar görüp cezalı duruma düşmeseydi... |
antıramandaki duruma göre karar verecektir hocamız..ha ayrıca akın abiyide gimada gördüm çok şeker oğlu vardı hiç yerinde durmuyodu anca koşuyodu..:) bence kalede petkoviç olacaktır..
|
SEVGİLİ ARKADAŞLAR ANADOLU ERENLERİ İYİDİYORSUNUZDA AKIN MI PETKOVİÇMİ BENCEDE AKIN MİLLİTAKIMİÇİN BENCEENİDAELKALECİ ŞÜNKÜENİYİYERLİKALECİ TARAFSIZ DÜŞÜNÜYORUM AMA OLMAZ NİYE ŞÜNKÜ O ANADOLU ÇOCU FATİH TERİM İN BEN ADALETLİ OLDUNAİNANMIYORUM ÖYLE OLSA AKINI GÖRÜRDÜ GELKİ ADANALIDIRAMA İSTANBULDAN BESLENİR SAYGILARIMLA
|
[QUOTE=Apokan58;331198]BEN AKIN DIYORUM SEBEPIDE MILLI TAKIMA VE BESIKTASA KALECI LAZIM
AKININ FORMUNU KORUMASI LAZIM BESIKTASTA RÜSTÜ YASLANDI-HAKAN;DA FORMSUZ-ONLARA AKIN GIBI KALECI LAZIM-BEYPINARLI 58[/QUOTE] Kardeş çok saçma bir yorum yapmışsın kusura bakma da beşiktaş tan bize ne?... |
Ben akin diyorum reflekleri cok iyi, kim olursa olsun sivasspor kazansin iki kalecimizede basarilar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30. |