![]() |
--->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
BIRAKALIM DEVAM ETSİNLER ARKADAŞLAR.RAKİPLERİMİZİN SAYISI AZALIR HİÇ DEĞİLSE.BU ADAMLAR SADECE PARA İÇİN YAPIYOR BU İŞİ.İŞ BULUNCAYA KADAR TVDE YORUMCULUK YAPIYORLAR:)
ANCAK EN AZ ONLAR KADAR ONLARI GÖREVE GETİREN YÖNETİCİLERİNDE SUÇU VAR. İYİKİ MECNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCA BİZİM TAKIMIN BAŞINDA.YATIP KALKIP ŞÜKÜR EDELİM. |
OLURMU YAHU adamlar yeni öğreniyor yaşlandıkça verımlı olacaklar...
ONLARIN BİR SUÇU yok saydığın adamlar BEŞ KURUŞSUZ ANADOLU TAKIMLARINDA kalıtesiz futbolcu kalıtesiz YÖNETİM LE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTI saygı duyulacak kişi onlar.... YÖNETİMLERİN BASİRETSİZLİĞİNDEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN YÖNETİCİLER YÜZÜZÜNDEN TAKIM TAKIM DOLAŞIYORLAR SEN O SAYDIĞIN TEKNIKDİREKTÖRLERDEN KAÇTANESİ BULUNDUĞU FUTBOL TAKIMI YÖNETİCİLERİ ŞİKE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN İSTİFA EDİP TAKIMLARINI BIRAKTILAR BİLİYOMUSUN... yok. futboldan anlasan böle yorum yapmazsın... |
[B]bende katılıyorum size artık emekli olmaları gerekir...[/B]
|
artık demir alma günü gelmişse zamanda,
emekliliğe giden bir gemi kalkal limandan.:) |
[B][QUOTE=karacaorenli;352591]OLURMU YAHU adamlar yeni öğreniyor yaşlandıkça verımlı olacaklar...
ONLARIN BİR SUÇU yok saydığın adamlar BEŞ KURUŞSUZ ANADOLU TAKIMLARINDA kalıtesiz futbolcu kalıtesiz YÖNETİM LE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTI saygı duyulacak kişi onlar.... YÖNETİMLERİN BASİRETSİZLİĞİNDEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN YÖNETİCİLER YÜZÜZÜNDEN TAKIM TAKIM DOLAŞIYORLAR SEN O SAYDIĞIN TEKNIKDİREKTÖRLERDEN KAÇTANESİ BULUNDUĞU FUTBOL TAKIMI YÖNETİCİLERİ ŞİKE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN İSTİFA EDİP TAKIMLARINI BIRAKTILAR BİLİYOMUSUN... yok. futboldan anlasan böle yorum yapmazsın...[/QUOTE] ARKADAŞIM BANA FUTBOLDAN ANLAMIYORSUN DİYOSUN FAKAT BAK ERDOĞAN ARICA DÜN KAYSERİSPORA YENİLEREK KÜMEDEN DÜŞTÜ... YENİ YENİ GENÇ BEYİNLER GELDİĞİ SÜRECE FUTBOLUMUZ DAHADA İLERİYE GİDECEKTİR...[/B] |
[B]Artık bazı hocalarımızın emekli olma zamanı gelid...
Bakın Konyaspor'a Raşit Çetiner'i gönderdiler... Nurullah Sağlam'ın Ertoğrul Sağlam'ın Bülent Uygun'un yaptıklarını artık görmeli Türk takımları ve de yabancı hoca sevdasından vazgeçmelidirler...[/B] |
-->: EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
[B]konya zaten teknik direktörü gönderdi benim ilk adayım yılmaz vural :D[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;414123][B]konya zaten teknik direktörü gönderdi benim ilk adayım yılmaz vural :D[/B][/QUOTE]
[B]Bence Hikmet Karaman olur :) eğer Erdoğan Arıca boştaysa O da olabilir...[/B] |
[QUOTE=FurkaN;414126][B]Bence Hikmet Karaman olur :) eğer Erdoğan Arıca boştaysa O da olabilir...[/B][/QUOTE]
ziya doğan ve saffet susiçi de es geçme bence ..:) |
3 ßüyük devri ßitmedikçe o hocalarıda silemessin..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |