![]() |
--->: ŞAMPİYONU BİZ BELİRLERİZ
[QUOTE=EyüphanAydın;336871][B]Artık İpler Tamamen Elimize Geçmesi İçin Konya Maçini
Yara Almadan Geçmek. İnşallah Bu Maçi Alıp 58 Plaka Puanımızla Rakiplerin Puan Kaybetmesini Bekliyeceğiz. Haydi Yiğidolar Az Kaldı.[/B][/QUOTE] ABI INSALLAH SENIN DEDIGIN GIBI OLUR |
gönüllerin ve ligin şampiyonu belli başkanım.ikinciliğin yolu sivasdan geçer :):)
|
Baskanimiz dogru söylemis. iki macimiz var sampiyonlugu etkilicek olan. insallah bu iki maci alipda ve diger maclarda da iyi sonuclar alip sampiyon oluruz.
|
[QUOTE=yigidomustafa58;336551][B]vayyy güsel konuşma resimler için de teşekkürler..[/B][/QUOTE]
[QUOTE=şafak58_35;336617]resimler için teşekkürler....başkanada katılıyorum...[/QUOTE] [QUOTE=veysel;336867]RESIMLER ICIN TESEKKÜRLER..................[/QUOTE] Resimleri beğenmenize sevindim.. Rica ederim.. Ordan bi arkadaşa rica ettik, sağolsun kırmadı bizi o çekti resimleri benim makinemle.. Bende burdan ona teşekkür ediyorum..:) Velhasıl babamla iki gün küs kaldık ama değdi sanki..:) |
Abi şuanlık yabancı oyuncuya gerek yok.Kambur mehmetımızı satmayalım yeter.Zaten balılıde onumuzdekı sezon oynar.
|
Cok dogru demis, zaten gs ve bjk yi evde yendigimiz zaman, 2 inciligi garantileriz... sampiyon bile olabiliriz ama bu daha cok fenerbahcenin oynadigi maclara bagli olur...
|
-->: ŞAMPİYONU BİZ BELİRLERİZ
ONLAR İNANIYORLAR.
ONLAR ŞAVAŞIYORLAR. MADDİ İMKANLARININ ÇOK KISITLI OLMASINA RAĞMEN ŞAVAŞIYORLAR. ONLAR CUMHİRİYETİN TEMELLERİNİ ATILDIĞI ŞEHRİN ÇOÇUKLARI. ONLAR SATMIYORLAR,SATIN ALINMIYORLAR.... LAFIM SİZE SİVASLILAR...ŞİMDİ SIRA BİZDE LÜTFEN BİR NEFESTE SEN OL BU YOLDA.BİR DAMLADA SEN OL!! MESAJ AT 5058..HABER WER EŞİNE DOSTUNA.. ONLAR SAWAŞIRKEN SEYİRCİ KALMA SENDE SAWAŞ ŞAMPİYONLUK İÇİN. FORMA UYE ARKADALAR GETİR. SİVASI TANI,TANIT BU TORAKLAR SENIN...BU ŞEHİR IŞILTILARI SENSIN. BIR IŞIKTA SEN OL.. SADECE 5058 BİR MESAJ LÜTFEN... |
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/baskanodykmz.jpg[/IMG]
O ZAMAN DİREK BİZ OLALIM.................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |