SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   NE O KÜSMÜYÜZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17649)

3258murat 28.03.2008 09:22

--->: NE O KÜSMÜYÜZ?

Biz taraftarlığın gereğini yerine getirmeyelim, sinemada film izler gibi maç izleyelim,çıtır çıtır çekirdek çıtlatalım, 'insan beşer elbet şaşar'deyip hataları hoşgörmeyelim aksine kalaylayalım..vs vs vs vs vs..oh ne âlâ ne âlâ.Sonra da ne o küsmüyüz.Hayır gardaşlarım böyle olmaz.Yaa artık şu çekirdek yemeyi de bırakalım.Yiyen gitsin evinde yesin.Böyle bir takıma destek için maça gel eeeeeee sonra da çekirdek ye.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Biz hâlâ olayın ciddiyetini kavrayamadık.Uyuyanlar lütfen uyansın,titresin ve kendine gelsin artık.SİVASSPOR UEFA yı salladı adamlar bile uyandı.Gardaşım Anadoludan şampiyon çıkabileceğini tüm dünya gördü.Bu takım 90 dk.tezahürata layık değilmi.Sen üzerine düşeni yapma sonra sitem et,olmaz böyle...BİR DE bize yakışmayan şeyler yapmaya başladık:Karşı takım hakkında çirkin tezahürat yapılıyor.Anadolunun artarak devam eden sempatisini ve hasretini lütfen köreltmeyelim.saygılar...sevgiler...

58svs58 28.03.2008 09:23

Yorumları tek tek okudum 27 senedir maça giderim bizimki taraftarlık değil kuru kalabalık 10 ytl verip takımı esirmi alacaksınız. maç bitimi sesi kısılmış bir taraftar varmı. kimse bağırmıyor. herkes oturuyor. kendi takımına küfür dizboyu. deplasmanda konyalıların bize neler yaptığını herkes biliyor. ankaragücü taraftarları gelmiş bizi destekliyor. bizimkiler yav bi susun gidin kendi takınızı destekleyin diyor bu hakkı nereden buluyorsa. bu kadar ucuza top oynayıp bu başarı varsa destekleyeceksin yoksa adam maç sonu seni takmadan soyunma odasına gider. FENER-SİVAS MAÇINDA FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLILARI HALA UNUTMADIM.

58svs58 28.03.2008 09:28

FUTBOLCULAR HAKLI MAÇLARDA TEZAHÜRAT YOK. KIRK TANE TARAFTAR GRUBU OLUŞMUŞ. 5058 FOS ÇIKTI 5 YTL NEDİRKİ NİYE YOLLAMADINIZ TOPLAM 1 TRİLYON TOPLANMAMIŞ. BİRDE KÜSMÜYÜZ DİYE AHKAM KESİYORSUNUZ. MAÇ SONU TOPÇULAR SİTEM EDİYOR DEMEKKİ KIRILMIŞLAR. O TARAFTARIZ DİYENLERİN ÇOĞUDA TAKIM İYİ DİYE GELİYOR MAÇA. KÖTÜ OLSA GELMEZLER.

forvet 28.03.2008 09:42

mecnun başkan sivasın maddi yapısını bildiği için maddi olarak beklentilerini karşılamamayı türübündeki taraftara yorumlamıyor. maddi desteğin beklendiği kişiler diğer sivaslı geçinenler. türbündeki taraftarlarımızın sadece desteğini 90 dakika susmayarak güzel ambiyans yakalaması mecnun başkanı,futbolcuları ve emeği geçenleri memnun edeceği kanısındayım.

izmirliyigido 28.03.2008 09:46

Taraftar dediğin [B]Bursaspor[/B] taraftarı gibi olur, [B]Vestel Manisaspor[/B] taraftarı gibi olur, [B]Sakaryaspor[/B] taraftarı gibi olur. Takım sahaya çıkar çıkmaz tribün şov başlıyor, maç boyunca devam ediyor. Maçın sonunda ise helede galibiyetle kapatılmış bir ise, futbolcular taraftara teşekkür için tibünlere koşuyor.

Şimdi......, bizim futbolcular canlarını dişine takıp her maçı galibiyetle kapatıyorlar, [B]SEYİRCİLERİMİZ[/B] (bazı taraftarları tenzih ediyorum (ayrı tutuyorum) ) oturmuş çekirdek yiyip maç izliyorlar. Futbolculardan maçın sonunda tribünlere gidip "afiyet olsun" mu demeliler? Bunu bekliyoruz...Sen ne veriyorsun ki ne alacaksın? Önce [B]TARAFTAR[/B] ol, takımı ateşle, sonrada futbolcun gelir teşekkürünü eder, tribün-futbolcu sarmaş dolaş tüm TÜRKİYE'ye gösterilir.

Bence küslük yok, tribün kültürsüzlüğü var. Uyanın millet, silkinin... Takım [COLOR="Red"][B]ŞAMPİYONLUĞA[/B][/COLOR] gidiyor. Futbolcuyu küstürmeyin. Bu fırsat her takıma gelmiyor. Fırsat kaçmadan bu haftadan itibaren başlayalım. Verelim ki, alabilelim...

.

altuntas58 28.03.2008 10:14

-->: NE O KÜSMÜYÜZ?

[B]Sivassporun bu günlerde her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var lütfen takımı iyi desteleyelim bundan sonraki macların telafisi yok ve küs olayıda yok nerden cıktı böyle bir haber anlayamadım olabilir sevincten unutabilirler hemen bir bahane bulmanın kimseye bir faydası yok şunu diyebiliriz evet seyirci değilde taraftar olma yolunda yavaş ilerliyoruz buda gayet doğal bazı arkadaşların örnek gösterdiği takımlar senelerce süper liğde top koşturuyor seyircisi zaman içerisinde bilinclenmiş bizde o sevyelere geleceğiz ama bu iş öyle kolay değil biraz sabır edelim göreceğizki bizim seyircimizde taraftar olma yolunda iyi bir mesafe katedecek ben bu hafta sivasa maca geldim gördümki taraftarı ateşleyecek bir tribün lideri lazım yahya denen bir arkadaş bu işi üstlenmiş mütiş bir efor sarf ederek taraftarı coşturdu hiç bir tezahürata karışmayan yerlere gelerek arkadaşlar bari bağırmıyorsunuz alkıllarınızı esirgemeyin şeklinde herkese en az alkışla tempo tutturdu o hiç bağırmıyor dediğimiz maraton tribünü stadyumu cınlattı demeki iyi bir kac lider lazım ha bu demek değilki taraftarımız bilinclide bağırmıyor hayır daha bize zaman lazım hoş görüyü elden bırakmayalım karamsarlığa kapılmayalım biz yiğidoları güzel günler bekliyor hep destek tam destek[COLOR="Red"] BAŞKA SİVASSPOR YOK[/COLOR][/B]

ceyhun58 28.03.2008 10:41

1 yıldır hcamız futbolcular seyirci için demediklerini bırakmadılar seyirci tiyatro gibi maç seyrediyor tezahürat yok diye bas bas bağırdılar bundan sonra bizim futbolculardan türbün şov beklemeyin futbolcular bu işi buraya kadar getirdikten sonra futbolu seyirci için oynamayacak bundan sonra kariyeri ve geleceği için oynayacak şampiyon olamazlar ise kaybedecek bir şeyleri yok ama kazanırlarsa gelecek onları bekliyor ha şu da unutulmassın şampiyonluk öyle ucuz bir şey değil takımı şu kadar paraya kurduk diyenler bundan sonra o paranın 5-6 katını ödemek zorunda kalacaklar hadi beyler ellerinizi biraz cebinize atında da gelecek için sivasspora sahip çıkın

sinan-58 28.03.2008 12:56

-->: NE O KÜSMÜYÜZ?

arkadaşlar ortada bir küslük yok sadece çağrılmadıkları için gelmiyorlar taraftar çağırsa onlarda gelir

bozkurt187 28.03.2008 13:23

simdi küslük zamani degil kazanma zamani

talha58 28.03.2008 13:45

[QUOTE=sensetik;339979]futbocu taraftara küsemez....
futbolcu para kazanıyor taraftar para veriyor...
bir kulübün sahibi ne başkan,ne futbolcu nede teknik heyettir..

BEN KÜS OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM...
ARTIK MAÇLAR STRES YÜKLÜ VE DAHA FAZLA YORULUYORLAR..
HEM RUHEN HEM BEDENEN..
BELKİ DE SEBEBİ BUDUR.[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Aynen katılıyorum. Bir de araya giren Fenerbahçe ve Rize maçlarındaki puan kayıpları ile serinin bozulmasının etkili olduğunu düşünüyorum. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:37.