SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan başlık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17718)

superglam 30.03.2008 22:21

--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba

Yazık ya açık açık hazmedemiyoruz deseler kızmıyacam ama saçmalıyorlar takımlarının durumundan dolayı kızgınlar bence.. Pozitif düşünen arkadaşlar var ma azınlıkta.. neyse bu durumu fazla uzatmanın faydası olmaz.. Şampiyon SİVASSPOR..

Tirabizonsipor 30.03.2008 22:22

FB ile ilgili olumlu yazılar yazan ve onları destekleyen Trabzonsporluları kınıyorum. Onlardan utanıyorum :(

tanju_58 30.03.2008 22:22

[QUOTE=rapjii;341800][B]bu alaycı sözlere verecek cevabım vardı ama nese boskoy tatsızlık yaratmıyalım..inşallah küme düşersiniz..sizin devir kapandı artık..kayseri ve sivas var artık[/B][/QUOTE]

arkadaşım o onların sorunu.sivaslıya yakışmaz kimseye beddua etmek.

bortecine 30.03.2008 22:25

[QUOTE=Tirabizonsipor;341808]FB ile ilgili olumlu yazılar yazan ve onları destekleyen Trabzonsporluları kınıyorum. Onlardan utanıyorum :([/QUOTE]

sen değil onlar utansın...........

Tirabizonsipor 30.03.2008 22:27

Ama inanın onlar azınlıkta. Bizler maçlarda genellikle hep FB alayhine bağırırız. "Ayağa kalmayan Fenerli olsun" tezahüretı bunlardan sadece bir tanesi

GokhanTurna 30.03.2008 22:28

[QUOTE=tanju_58;341809]arkadaşım o onların sorunu.sivaslıya yakışmaz kimseye beddua etmek.[/QUOTE]

Bende bu şekilde konusmayı istemem ama dayanamıom sinir ediolar adamı...suratıma gelipde deseler nese... bende trabzon taraftarını saygın bi taraftar sanardım yanılmısım gs taraftarından farkı yokh..anadoluyu desteklicekleri yerde neler konusuolar...sanki o macı alsaydılar şampiyon olcaklardı..

bortecine 30.03.2008 22:28

dolaylı tarafından yazılan
Aynen katılıyorum.sıvası şampiyon yapmazlar gibi hiç bir mantıksal izahı olmayan sözlerle adamları neredeyse şampiyon yapacağız.Çok net olan şey maalesef adamlar şampiyon olacak gibi.Eğer yarış son maçta sıvas ile fb arasında olursa ki öyle görünüyor istemesekte tarihimizde ilk defa maalesef trabzonda fb nin galibiyetine sevineceğiz.

Bu forumda FBnin Trabzonspıorumuzu yenmesinden dolayı sevineceğini söyleyenlere de rast geldik. Resmen kabus gibi bişey yaa. 96 yılında elimizden şampiyonluğu çalan FB yüzünden kaç Trabzonlu intihar etti haberin varmı? Onların kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yok!..

yazmışlar işlerinde kini dışarı atma piskolojisi

Tirabizonsipor 30.03.2008 22:28

[QUOTE=bortecine;341814]sen değil onlar utansın...........[/QUOTE]

Eyvallah bortecine dostum......

bortecine 30.03.2008 22:31

[B][COLOR="Red"]benim düsüncem trabzonsporun menfaatine olan düsüncedir.ben sivasin sampiyonluguna tercihle f.bahceyi tercih ederim.fb nin sampiyonlugunu sivasin kine tercih etmek neden sizi rahatsiz ediyor ki?trabzonspor istanbul takimlarinin hegemonyasini kiran tek kulüp olmakla caka satarken bu öfkeniz neden?ayrica dikkat ederseniz bu benim sahsi fikrim dedim.takimimiz maca yatmalidir anlaminda söylemedim.burasini gözden kaciriyorsunuz.lütfen...[/COLOR][/B]

yazmış

bu arkadasın düşüncesi şunu gösteriyor sivassporun trabzonsporun üstüne çıkabilecek korkusunu? ama yersiz vede sacma bir korku olduğunu 10 yaşındaki çocuk bilir.

zaralım 58 30.03.2008 22:34

inş.ligi en üst seviyede bitirerek zafer'e ulaşmış oluruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:52.