![]() |
--->: TÜM CAMİA KENETLENDİ
NEDEN PASINA KAPALI ACABA................
|
bence böle daha iyi olmuş onlar kimseye haber sızdırmadan paşapaşa kazanırlar takmayın siz
|
BÜTÜN TAKIMLAR ÖZEL MAÇLARINDA BASINA KAPALI ÇALIŞIRLAR HOCANIN VERECEĞİ ÖZEL TAKTİKLER VARDIR . BU TÜR UYGULAMALARI DOĞAL KARŞILAMALIYIZ.DESTEK VERİN KÖSTEK OLMAYIN(HEMEN ÖKÜZ ALTINDA BUZA ARAMA ARAYIŞI İÇERİSİNE GİRMEYİN FUTBOLDAN ANLAMIYORSANIZ YORUM YAPMAYIN)
|
Doğru bir karar, ahatlarımızdan öğreniyoruz nede olsa.
Yalaka istanbul basına zaten ihtiyacımız yoktur. |
Fb macinda actik ne oldu!! Basin yatak odalarina kadar girdiler,oyuncular felekleri sasti BF 4 gol atti vede 3 puan aldi gittiler iki kelime bile telafuz etmediler o basin mensuplari. o hafta söylemisti yönetim kurulu bundan sonraki maclarda kapaliyiz diye. Cok dogru bir karar vermisler. biraz zor olacakki kiymeti daha artsin Sivassporun.
|
DUYUN BU SESİ........
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ. HERŞEY SİVASSPOR İÇİN. |
-->: TÜM CAMİA KENETLENDİ
Bence iyi olmus. Basina kapali olmasi iyi olur hem sakin hazirlanirlar
|
Fikret bey'in resmini görünce,söylediği,konuştuğu şeylerden evvel,bir kaç yıl öncesinde,Bülent UYGUN menejerlik yaparken,kulüp içindeki iki başlılık hep aklıma gelir.''Aman takım bir tökezlesinde bunlar istanbula geri dönüp gitsin'' diye içlerinden geçirdiklerini,hisseder gibiydim.
Her olan geçmişte kalmıştır,geçmişten ders alıp geleceğe yön vermek gerekir. Herşeyden ayrı olarak,biz şampiyonluğa giden bir takım iken,mütevazi futbolumuz ile türk futbol kamuoyunun ve rakiplerimizin parmağını ısıttırırken,her platformda [COLOR="Red"]7 MİLYON SİVASLI VAR[/COLOR] nidaları ile övünürken,sayısız milyon-milyar dolar($) lık işadamlarımız varken,nasıl olurda bu kulübe maddi yardım yapmazlar,nasıl olurda SMS ve benzeri kampanyalara uzak dururlar,hadi hatlı telefonunuz yok,yakınınızda bir banka şubesine gidip üç kuruşluk bir nakdi yardımı yapmak odamı zordur. Maalesef bizim hemşerilerimiz ehli kamildir,rahatına düşkün,tok konuşmaya babadır,maddiyatta kel-fodul-ikdidarsızdır. Üzülerek söylüyorum,yine utanarak yazıyorum ki;Sivaslı hemşerilerimiz,[COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'a bilerek ve isteyerek uzak duruyorlar.Nerden çıkarıpta bunu söylüyorum diye soracak olursanız,biraz hafızamızı zorlar isek,[B]Mecnun OTYAKMAZ [/B]başkan olduğunda,kutuplaşma başlamıştır,SİVASL'ILAR ve İSTANBUL'DAN gelenler olarak.Bu kutuplaşmada ise Fikret bey'i taraf olarak görüyorum.Bu taraflılık,gerek siyasi,gerek ideolojik gereksede başka her nedenle olursa olsun,öncelikle bu süren olumsuz durumu ortadan kaldırmak gerek. Kusura bakmayın,topic başlığı ile uyumlu olmayan bir yazı oldu ama,Firet bey'in resmini görünce evvela bu olgu aklıma geliyor.Eğer insanlarımızın bilinç altında olan bu düşünceyi kaldırabilirsek,şuan ki bulunduğumuz prestijimiz uzun vadede kalıcı olacaktır. |
En guzeli basina kapali olmasi dogru karar .Saygilarimla...
|
çok isabetli ve doğru bir karar.FB yenilgisinin en büyük nedenlerinden biri de basının taa soyunma odalarına kadar varan serbesliğidir.Bu durum YİĞİDOLARIN konsantrasyonunu bozmuştu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |