![]() |
--->: UYGUN GERÇEĞİ AÇIKLADI
bu bize yapılır mı yüreğime indii valla ya.gitti şampiyonluk dedim bi an :D :D :D
|
-->: UYGUN GERÇEĞİ AÇIKLADI
sey sakasi olacaktii;; bu ne saka ; olurmu???
|
Beşiktaş %4
Fenerbahçe %32,3 Galatasaray %31,6 Sivasspor %32,2 [B]Haydi Yigidolar Pazar Gunu Ne Kadar Arayi Acmamiz Lazim Tum Turkiyeye Sampiyonluga Ne Kadar Kenetlendigimizi Gosterelim[/B] |
1 - Turkcell Süper Lig'de şampiyon kim olur?
Kullanılan Oy Sayısı = 58939 Beşiktaş %4 Fenerbahçe %32,3 Galatasaray %31,6 Sivasspor %32,2 2 - Bank Asya 1. Lig'den doğrudan hangi 2 takım çıkar? Kullanılan Oy Sayısı = 108724 Antalyaspor %33,4 Diyarbakırspor %8,4 Eskişehirspor %13,7 Karşıyaka %9,8 Kayseri Erciyesspor %7,4 Kocaelispor %10 Orduspor %6,2 Sakaryaspor %11 |
Eğer bu gün 1 Nisan olmasaydı kesinlikle inanırdım ama bu haberde ilk önce başlığı okuyuncu acayip moralim bozuldu sonra bugün 1 Nisan olduğunu hatırlayınca kesin bu şaka dedim ve öyle oldu. Arkadaşlar böyle şakalar güzelde kalp rahatsızlığı olanlar için aman ha kendi toprağımızı kalpden görütürürüz alimallah.
|
[B]ben yemedim bu şakayı gördüğümde sabahtan belli herkese şaka yapıyoruz özellikle hocalarımıza..[/B]
|
böyle şaka olmaz ya nerdeyse yüreğime iniyodu :S:(
|
bu 1 Nisan sakalari adami korkutuyor ya:D
|
Arkadaşlar böyle şaka yapılır mı yahu, kalbım duracaktı 3 puanımız gitti diye.
Ya sabır:-) [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/2685/avatar147mb0.gif[/IMG] |
YÜREGIM AGZIMA GELDI YA SAKA YAPILIRDA BÖYLE SAKA YAPILMAZKI
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |