![]() |
--->: HOŞGELDİN YASİR
[QUOTE=Dağcı;344192]Yasir, bu sezon orta saha'da eksikliğini çok fazla hissettiğimiz bir futbolcu.[/QUOTE]
ben senin tam aksini düşünüyorum.onsuz saçlarım kafamda kalıyor o oynarsa yine kel günlerim başlayacak.saç koymayıp yolduruyor çünkü |
[QUOTE=sivas_kangallı;344168]çok güsel haber yasir orta sahamızın beyni adeta....[/QUOTE]
yaw arkadaşlar kızmayın ama aynı yasirden bahsediyoruz demi.:):) |
--->: bal yapmaz arı
yaf bu yasirden ne anlıyolar bir tane ara pası mı şu güne kadar yasir yok takım sampiyonluga gidiyo ben hiç aramadım eksikliğini ortasaha hatta süper oldu yokluğu sivas zirvede işte. haksızmıyım :d
|
insallah eski performansina hizla yeniden kavusur
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;344238]yaw arkadaşlar kızmayın ama aynı yasirden bahsediyoruz demi.:):)[/QUOTE]
Yaw kardeşimm. sen futbolu iyi irdelemiyorsun sanırım. Bi düşün forvetimiz ve defansımız iyi olduğu içi başarılıyız. ortasahamızda iyi top yapan ,iyi öücadele eden kim var. bundan dolayı kalemizde çok pozisyon veriyoruz. şuna dikkat et. kalecilerimiz eğer çok başarılımaçlar çıkarıyorsa,golleri önlüyorsa,ve türkiyenin en iyi kalecileri arasına girmişlerse burada irdelenmesi gereken bişey varr. demekki ortasahamız zayıf ve kalemiz tehlikeler yaşıyor. yasir ise hem fizikli,hem mücadeleci hemde toğpu iyi kullanıyor. |
-->: HOŞGELDİN YASİR
yasir bazı şeyleri anlıyarak donmuştur inşallah çünkü konya maçında sakatlandı çok abartılacak bir oyuncu değil ama şu an lazım olabilir
|
Geçmiş olsun kardeşim,hoşgeldin.Sen bize asıl gelecek sezon daha çok lazımsın;sakın sakatlığın tam geçmeden heyecanlnıpta oynamaya kalkışma.Sonra senin adına bizde üzülmeyelim,çünkü örnekleri önümüzde çok.Ama şampiyonluk turunda seni aramızda görürsek çok seviniriz.BAŞARILAR YASİN KARDEŞİM.........
|
[QUOTE=serhatcan;344283]Yaw kardeşimm. sen futbolu iyi irdelemiyorsun sanırım. Bi düşün forvetimiz ve defansımız iyi olduğu içi başarılıyız. ortasahamızda iyi top yapan ,iyi öücadele eden kim var. bundan dolayı kalemizde çok pozisyon veriyoruz. şuna dikkat et. kalecilerimiz eğer çok başarılımaçlar çıkarıyorsa,golleri önlüyorsa,ve türkiyenin en iyi kalecileri arasına girmişlerse burada irdelenmesi gereken bişey varr. demekki ortasahamız zayıf ve kalemiz tehlikeler yaşıyor. yasir ise hem fizikli,hem mücadeleci hemde toğpu iyi kullanıyor.[/QUOTE]
senin tam aksine sivasın sağlam yeri defansı ve yasir i hiç aramadık.bu benim kendi fikrim.ben böyle düşünüyorum |
yasirde insallah guzel gunler gecirir umarim sakatlanmasi olmazsa
|
ARAMIZA TEKRARDAN HOŞ GELDİN ESKİ GÜNLERE DÖNMEN DİLEĞİYLE FORMA SÖZÜNÜ UNUTMA BABAYA HÜRMETLER
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |