![]() |
--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla
kayseri 3-sivasspor 0 gerçekçi olmak lazım.Habire gaz olmuyo.Madem öyle işte gerçek skor bu olur.İnşallah yanılan ben olurum ama futbol ortadayken kimin şampiyon olacağı belli olmuşken sonuç bu olur diyorum.febe şampiyon olunca artık sivasın yarısı sokağa dökülür diyorum ben.Nede olsa herkse fenerli sivasta yönetimden teknik drektöre kadar taraftar olmuş çokmu görelim gariplere.
|
[QUOTE=musakaya58;345686]beşiktaşı yenseydik kayseri maça yatardı ama malesef yenemedik.[/QUOTE]artık böyle eskimiş düşünceleri bırakalım kardeşim.fenerbahce ye nasıl oynadıksa takımımız sivassporada pirestij için oynucaktır.Burası Türkiye,maça asılırsın,teşfik pirimi aldın derler(fbeşli yöneticiler gibi),yenilirsin maçı sattı derler.artık böyle işleri bırakalım.
|
Biz BJK'yi yenseydik de Kayseri bizi yenecekti yine yenmeye çalışacaktır.Bizim Şampiyon olmamızı istemiyorlar.Eğer SİVAS şampiyon olursa havalarından geçilmez diyorlar.Kayseri'nin çoğu FB'li.SİVAS inadına bu maçı almalıdır.1-0 olsun bizim olsun.
|
maç bızım olur 4-0 yenrız allahın ıznı ile
|
-->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlar
[COLOR="Purple"][B]Kayserispor--->2
SivasSpor----->1 Gerçekler Acıdır.....!!!!!!!![/B][/COLOR] |
[B][I][U][COLOR="Red"]ıNS yeNıcEz hErkEz kAySeRIyE VeRIYor AamA hYArıRLIıskıme neyınne olacagını bılmıyor[/COLOR][/U][/I][/B]
|
Ne yazık ki üç İstanbulluyla oynadığımız kritik maçların hepsini kaybettik.
16. haftada liderdik, GS'ye yenildik liderliği kaybettik... 20. haftada liderdik, FB'ye yenildik liderliği kaybettik... Geldik 29. haftaya UEFA'yı garantileyeceğimiz ve şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğimiz bir ortamda BJK ile oynadık ve yine yenildik... Gönül isterdi ki nasıl diğer anadolu takımları bu üç büyültülmüşle oynadıkları maçlarda bunlara kök söktürüyorsa biz de Sivasspor olarak bu adamların korkulu rüyası olsaydık ve bunlara kök söktürseydik. Ama olmuyor nedense bu üç büyültülmüşü -birkaç maçta BJK hariç- şöyle eze eze ağız tadıyla bir yenemedik! Demek ki bir yerlerde problem var, bu adamlara karşı motive olamıyoruz veya gözümüzde çok büyütüp panikliyoruz. Söyleyecek çok fazla birşey yok artık, şampiyonluk hedefinden önemli oranda sapmış olmamıza rağmen henüz UEFA veya şampiyonlar ligi şansımız sürüyor. En azından önümüzdeki beş hafta ciddiyetimizi kaybetmeden oyunumuza devam etmeli ve ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirerek UEFA veya Şampiyonlar ligine gitmeliyiz. Neyse geldik 30. haftaya ve Kayseri maçına, her ne olursa olsun bu maçı alacağımıza inanıyorum. Benim tahminim: Kayseri: 1 Sivas: 3 Hep destek tam destek... |
[B]deplasmanda başarılıyız
kayseride epey bi sivas tarftarı var onlarında desteğiyle 2-0 kazanırız bjk maçını unutruz[/B] |
--->: -->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yo
[QUOTE=K4r_Tugrul;345857][COLOR="Purple"][B]Kayserispor--->2
SivasSpor----->1 Gerçekler Acıdır.....!!!!!!!![/B][/COLOR][/QUOTE] Hemen pes etmek Yiğidoya yakışır mı kardeşler? Bizi favori gösterdikleri maçlarda genelde kaybettik ama en umutsuz vaka olduğumuz anlarda desten yazdık bunu unutmayın. Hep beraber izleyip göreceğiz, Kayseri'yi çok rahat yeneceğiz, ancak Yiğido tavrından birşey kaybetmeyelim hemen! Dik durmaya devam! |
amacım ortamı germek degil.bir arkadaş kayserinin yarısının fenerli oldugundan bahsetmiş.bizim şampiyonlugumuzu istemiyorlar demiş.biz kaybetsek sattı derler yensek para aldı derler bu bir gerçek.şu unutulmasın ki şartlar ne olursa olsun sivas ve kayseri rakip takımlardır.birbirlerine maç vermeleri veya isteksiz oynamaları mümkün olmamalıdır.evet kayseride fenerli sayısı çok aynı şekilde sivastada var fenerli hatta bu sitede bile var.iki takım içinde prestij maçı.iyi oynayan hakeden kazansın.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01. |