![]() |
-->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi
|
--->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
[B]Ben bu sitede sadece 3 İstanbul takımlarının(sözde büyüklerin) taraftarlarını hiçbir şekilde görmek istemiyorum...
Siğer bizim gibi Anadolu kuluplerinin tarftarları rahatlıkla gelmeliler... ama iyi niyetli oldukları sürece hiçbir şekilde rahatsız etmezler bizi sadece ezik istanbul tarftarları gelmemeli sitemize diğer anadolu takımları ise iyi niyetliyse baş tacı edilmeli bence. [/B] |
sakaryaspor bizim kardeş takımımızdır bunu kimse inkar edemez ben ayrıca sakarya sporun avartarını bizim sitede görmekten hiç rahatsız olmam ali samiyende sakaryaya 3 1 yenildiğimiz maçta sakaryasporlu taraftar kardeşlerimiz sivasspor lehine tezahurat yapmışlardı bizde aynı şekilde alkışlayarak yollamıştık onları bence tüm anadolu kulüpleri bir kaçı hariç birlik güzellik teşkil etmelidir İSTANBULDAN HARBİ YİGİDO
|
-->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
Hz. Mevlana ne demiş" Gel. Ne olursan ol yine gel. Bu kapı umutsuzluk kapısı değil." Bu site de herkese açık olmalı. Hem dost, hem de rakip. Zaten içimizde bizanslılar yoık mu? Rakip taraftar açıkca söylüyor hiç değilse. Ya içimizdekiler. Rakip taraftar buyursun gelsin. Kapımız herkese açık. Büyüklüğün göstergesi de bu olmalı.
|
beni hic rahatsiz etmiyor
ne yaparlarsa yapsinlar |
--->: -->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !!!!!
[QUOTE=tatangalar54;348412]teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi[/QUOTE]
Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım |
-->: --->: -->: Sitedeki Rakip Takim Avartalari !
[QUOTE=altan54&58;348694]Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım[/QUOTE]
helal olsun sana abi bayrakları astığında fotoları bi zahmet eklede bizde görelim gelemiyeceğine üzüldüm ama yüreğinin burada olduğuna eminim biz senin yerine orada olucaz inşallah maçıda alıcaz saygılar benimde kardeş takımım sivas bir yarımızda sivaslı sakaryalı olsakta |
sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..
|
[QUOTE=ultraaslan58;361693]sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..[/QUOTE]
alın size bir örnek hem gs li nick hem Sivassporlu nick hangi takımı desteklediği belli değil işte böyle örneklere izin vermeyin ben eziktaşın sitesinde Sivasspor nickiyle girdim banladılar maalesef bizim sitede 2 takım nick ve avatarlı çok var böylelerine izin vermeyin hep hoşgörülü olan biziz ama rakipler sanal alemde bile hoşgörülü değil |
kesinlikle kim olursa olsun bence yanlış resim falan olmaz centilmeniz ama bi yere kadar diger takım forumlarına bakın ne demek istedigimi anlarsınız....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:02. |