SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Kasımpaşaspor küme düştü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18058)

kubilay68 19.04.2008 23:25

--->: Kasımpaşaspor küme düştü

birileri gider birileri gelir bu isler boyle arkadaslar

Yiğiter 19.04.2008 23:28

-->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;351748]burda öncelikle spor sever olarak Kasımpaşaya başarılar dilerim ve burda kaşımpaşaya lav söyleyenlenler tafatarı yok diyenlere tek cevap O KASIMPAŞA BİZİM YERİMİZDE OLSAYDI TÜRBÜNLER ASLA BOŞ KALMAZDI ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPOR 15.000 KİŞLİK STAD DOLMUYASA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN O TAKIMLAR BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR ONLAR İLÇE TAKIMI BİZ İL HEMDE TOPLAMDA 7 MİLYONUZ DİYE ÖVÜNEN İL BANK ASYADA BAŞARILAR KASIMPAŞA BURAYA HAKKINLA GELDİN VE HAKKIN OLARAK GİDİYORSUN İLK YARIDA LORANTI GETİRMEKLE GİTMEYİ İSTEDİN

[COLOR="Red"][B]ONLARIN TARAFTARI YOK BİZİM ÇOK ?????[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]tayyip bey iktidara kasımpaşa ilk yıl 2 lige 3 yıl süper ligee...bir de stat var ki adı dillere destan..tuhaf...harbiden hakkıyla..[/B]

yerliturkuaz 19.04.2008 23:29

[B]OLMASI GEREKEN OLDU NE İŞİ VAR BU TARZ BİR TAKIMIN ANKARADANDA Bİ TAKIM DÜŞSE ÇOK GÜZEL OLACAK...[/B]

RECEP_YÜKSEL 19.04.2008 23:41

--->: -->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü

[QUOTE=yigiter187;351752][B]tayyip bey iktidara kasımpaşa ilk yıl 2 lige 3 yıl süper ligee...bir de stat var ki adı dillere destan..tuhaf...harbiden hakkıyla..[/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"][B]evet ben kasımpaşayı savunuyorum çıktığındada öyle dediler ama onlar altayı nasıl yendiler seyreden herkez biliyor hakem altayın çıkması için elinden geleni yaptı ama Kasımpaşa hakemide alt etti ve bu lige çıktı eğer tayip bu takıma destek verseydi bu takım ligde kalırdı bu arada Göztepede SÜPER LİGDEN AMATÖRE 5 SENEDE İNDİ ACABA O NEDEN yazık bizlere ki yazık neden her şeyde öküz altında buza ararız [/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]NOT: SPORA SİYASET KARIŞTIRANLARA LAFIM ULUSOYUN FEDERASYON BAŞAKNI SEÇİLDİĞİ DÖNEM OY VERENLER KİMLER BİLMEDEN YORUM YAPANLAR YETER ARAŞTIR VE YAZ ŞİMDİ BANA SİTEM EDECEKLER TAYİBİ SAVUNDU DİYECEKLER AMA BENİ BEN BİLİYOM BİDE TANIYANLAR AMA SIRF KARALAM OLSUN DİYEDE YAZMAM [/COLOR][/B]

Yiğiter 19.04.2008 23:45

-->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;351756][COLOR="Blue"][B]evet ben kasımpaşayı savunuyorum çıktığındada öyle dediler ama onlar altayı nasıl yendiler seyreden herkez biliyor hakem altayın çıkması için elinden geleni yaptı ama Kasımpaşa hakemide alt etti ve bu lige çıktı eğer tayip bu takıma destek verseydi bu takım ligde kalırdı bu arada Göztepede SÜPER LİGDEN AMATÖRE 5 SENEDE İNDİ ACABA O NEDEN yazık bizlere ki yazık neden her şeyde öküz altında buza ararız [/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]NOT: SPORA SİYASET KARIŞTIRANLARA LAFIM ULUSOYUN FEDERASYON BAŞAKNI SEÇİLDİĞİ DÖNEM OY VERENLER KİMLER BİLMEDEN YORUM YAPANLAR YETER ARAŞTIR VE YAZ ŞİMDİ BANA SİTEM EDECEKLER TAYİBİ SAVUNDU DİYECEKLER AMA BENİ BEN BİLİYOM BİDE TANIYANLAR AMA SIRF KARALAM OLSUN DİYEDE YAZMAM [/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]yani ak partinin iktidar olmasıyla kasımpaşanın bir anda aralıksız süper lige çıkmasının aynı yıllara denk gelmesi arasında hiç bir ilişki,korelasyon,bağıntı artık ne dersen yok mu yani...[/B]

RECEP_YÜKSEL 19.04.2008 23:49

--->: -->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor küme düş

[QUOTE=yigiter187;351757][B]yani ak partinin iktidar olmasıyla kasımpaşanın bir anda aralıksız süper lige çıkmasının aynı yıllara denk gelmesi arasında hiç bir ilişki,korelasyon,bağıntı artık ne dersen yok mu yani...[/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]VARSA BU TAKIM NİYE DÜŞSSÜN HEMDE ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VARKEN NE DERSİN??????[/B][/COLOR]

memati baba 20.04.2008 00:01

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;351748]burda öncelikle spor sever olarak Kasımpaşaya başarılar dilerim ve burda kaşımpaşaya lav söyleyenlenler tafatarı yok diyenlere tek cevap O KASIMPAŞA BİZİM YERİMİZDE OLSAYDI TÜRBÜNLER ASLA BOŞ KALMAZDI ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPOR 15.000 KİŞLİK STAD DOLMUYASA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN O TAKIMLAR BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR ONLAR İLÇE TAKIMI BİZ İL HEMDE TOPLAMDA 7 MİLYONUZ DİYE ÖVÜNEN İL BANK ASYADA BAŞARILAR KASIMPAŞA BURAYA HAKKINLA GELDİN VE HAKKIN OLARAK GİDİYORSUN İLK YARIDA LORANTI GETİRMEKLE GİTMEYİ İSTEDİN

[COLOR="Red"][B]ONLARIN TARAFTARI YOK BİZİM ÇOK ?????[/B][/COLOR][/QUOTE]

Kasımpaşa nın canı cehenneme tamam mı koçum!!!

SapsalDavulcu 20.04.2008 08:04

recep tayip takım gitti desenize yazık oldu

RECEP_YÜKSEL 20.04.2008 11:55

[QUOTE=memati baba;351761]Kasımpaşa nın canı cehenneme tamam mı koçum!!![/QUOTE]

[COLOR="Red"]konuşmana dikkat et koçum velan özenti olmayın kendiniz olun[/COLOR]

velibircan 20.04.2008 11:59

çok iyi oldu..birde gençlerbirliği düşerse süper olcak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:14.