SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   41 yıl önceki ilk resmi maçımız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18068)

oz.can 12.07.2008 16:10

--->: 41 yıl önceki ilk resmi maçımız

Sivasspor son 5 yıldır bu ekibe emanat çok büyük başarılara imza koydular...

Fakaaaat;
Bu kulübün mutlaka bir geçmişi var. Hiç kimsenin sahip çıkmadığı anlarda fedakarlıklar yaparak ayakta kalmasına ve bence bu günlere gelmesine vesile olan herkese bir yğido olarak en azından kendisini yiğido olarak tanımlayan biri olarak teşekkürü borç biliyorum...

Bilineninden, unutulanına kadar herkesten Allah razı olsun...

mysuskunx 12.07.2008 16:35

USTAM KALEMİNE ELİNE SAĞLIK, KARDEŞ SANADA BU PAYLAŞIMI YAPTIĞIN İÇİN TŞKLER...

titizyiğido 12.07.2008 18:24

sağol kardeşim paylaşımın için teşekkürler

karadavut58 12.07.2008 18:59

Gardas sagol bizi bilgilendirdigin icin bende bir sivasspor adanademirspor macina bakmistim o macta cok ilgincti unutamadiklarimdan biride sspor fener maciydi 18yil onceydi serpil cakmali da gelmisti izleyeniniz varmi bu maci sonuc ss0 fb2 di

redmixo 29.07.2008 18:45

[B]Eywallah kardeş Bu bilgiyi bizimle paylastığın için saolasın [/B]

58svs58 29.07.2008 18:51

arkadaş sallamışta sallamış burası kolpaların ilk adresi oldu

adres58 29.07.2008 19:34

[B]
[COLOR="Red"] &%&%&%&% DOLMAYA GIZARTMAYA BİBER %&%&%&%&%&[/COLOR]

1980 li yıllar tam olarak anımsamıyorum... Sivassporumuz ikinci lige çıkmış acaip fiyakalıyız. Düşünün yaşımız 12-13 ve takımımız 2. ligde. O sene Trabzon Amatörle çekişmiştik ve onlar 2. lige çıkmayı haketmişlerdi. Daha sonra itirazlar kulisler biz aynen 2. ligdeyiz. O zamanlar TRT1 var sadece.. Tercüman gazetesi lig fikstürünü verecek. Sabah Gameda bayiinin önündeyim. Tercüman alacaaz ya. hay allahım bizi azarlıyor adam. Biz güç bela aldık kitağçığımızı. Şekerspor-Sivasspor Mardinspor-Sivasspor-Petrolofisi havalar o biçim... O zamanlar nerde bayraklar şapkalar yokki bilmiyoz. Saç bağlaması gibi kırmızı beyaz bir sembolüm var. Maçlara beleşcilikle giriyoz.
-Amca benide alsana aranıza... :)
-Gel lan sen benimle... :)
O yıl Yiğidom 2 puanlı sistemde 4 maçta 7 puan almış. gazeteler boy boy yiğidomuzu yazıyor. Haftanın topçusu Fethi, Cin İsmail...
Haftanın golcüsü Tamer...
Haftanın Kalecisi Ayhan...
Bu kadarmı havalı olur bir insan yaaw.. Maçlarda yerlerde oturuyoz nerde öyle tribünlerde yer bulmak...
-Gaçıl lan oradan böyüklerin dururken göççük otururmu heç..!!!! :)
Hele birde 2 buçukluk olarak girersek varya değmeyin keyfime.. Bir seferinde kale arkasına geçtim uzandım maç seyrediyorum. 2 buçukluğu kim takar. Kaleci koşa koşa gidiyor topu alıyor hakeme bişiler söylüyor. Hakem bana geldi ne desin :)
-Top toplayıcı çocukk heyy işini düzgün yap.. :)
Neyse O sene 4 maç 7 puan ve kendi sahamızda Mavi-Beyazlı ve lig lideri averajla Petrolofisi ile oynaycaaz. Her taraf tıklım tıklım.. İğne atsan düşmüyor. Bizim takım temkinli ama karşı taraf canavar gibi oynuyor. Birde hep ofsayt taktiği uyguluyoz rakip bir iki kaçıyor ama ayhan yermi hemen çıkıp uzaklaştırıyor topu. ilk yarının sonuna doğru sarışın uzun saçlı uzun boylu sol açık olan Petrolofisli oyuncu (adını hala bugün olmuş bilmiyorum) Cin İsmail bir çıktı ofsayt diye adam bomboş kaleye yuvarladı Gol... 0-1 oldu.. O sene PTT de çalışan biraz akli dengesi zayıf ama çok zeki bir abimiz vardı Hasta Sivassporlu... Maç 0-1 olunca stadda çıt yok sadece bu bağırıyor...
-Dolmaya gızartmaya bibeeerrrrr...

Gülermisin ağlarmısın. Hiç unutmam hala gülerim...
[/B]

idhem 30.07.2008 10:11

[QUOTE=adres58;394293][B]
[COLOR="Red"] &%&%&%&% DOLMAYA GIZARTMAYA BİBER %&%&%&%&%&[/COLOR]

1980 li yıllar tam olarak anımsamıyorum... Sivassporumuz ikinci lige çıkmış acaip fiyakalıyız. Düşünün yaşımız 12-13 ve takımımız 2. ligde. O sene Trabzon Amatörle çekişmiştik ve onlar 2. lige çıkmayı haketmişlerdi. Daha sonra itirazlar kulisler biz aynen 2. ligdeyiz. O zamanlar TRT1 var sadece.. Tercüman gazetesi lig fikstürünü verecek. Sabah Gameda bayiinin önündeyim. Tercüman alacaaz ya. hay allahım bizi azarlıyor adam. Biz güç bela aldık kitağçığımızı. Şekerspor-Sivasspor Mardinspor-Sivasspor-Petrolofisi havalar o biçim... O zamanlar nerde bayraklar şapkalar yokki bilmiyoz. Saç bağlaması gibi kırmızı beyaz bir sembolüm var. Maçlara beleşcilikle giriyoz.
-Amca benide alsana aranıza... :)
-Gel lan sen benimle... :)
O yıl Yiğidom 2 puanlı sistemde 4 maçta 7 puan almış. gazeteler boy boy yiğidomuzu yazıyor. Haftanın topçusu Fethi, Cin İsmail...
Haftanın golcüsü Tamer...
Haftanın Kalecisi Ayhan...
Bu kadarmı havalı olur bir insan yaaw.. Maçlarda yerlerde oturuyoz nerde öyle tribünlerde yer bulmak...
-Gaçıl lan oradan böyüklerin dururken göççük otururmu heç..!!!! :)
Hele birde 2 buçukluk olarak girersek varya değmeyin keyfime.. Bir seferinde kale arkasına geçtim uzandım maç seyrediyorum. 2 buçukluğu kim takar. Kaleci koşa koşa gidiyor topu alıyor hakeme bişiler söylüyor. Hakem bana geldi ne desin :)
-Top toplayıcı çocukk heyy işini düzgün yap.. :)
Neyse O sene 4 maç 7 puan ve kendi sahamızda Mavi-Beyazlı ve lig lideri averajla Petrolofisi ile oynaycaaz. Her taraf tıklım tıklım.. İğne atsan düşmüyor. Bizim takım temkinli ama karşı taraf canavar gibi oynuyor. Birde hep ofsayt taktiği uyguluyoz rakip bir iki kaçıyor ama ayhan yermi hemen çıkıp uzaklaştırıyor topu. ilk yarının sonuna doğru sarışın uzun saçlı uzun boylu sol açık olan Petrolofisli oyuncu (adını hala bugün olmuş bilmiyorum) Cin İsmail bir çıktı ofsayt diye adam bomboş kaleye yuvarladı Gol... 0-1 oldu.. O sene PTT de çalışan biraz akli dengesi zayıf ama çok zeki bir abimiz vardı Hasta Sivassporlu... Maç 0-1 olunca stadda çıt yok sadece bu bağırıyor...
-Dolmaya gızartmaya bibeeerrrrr...

Gülermisin ağlarmısın. Hiç unutmam hala gülerim...
[/B][/QUOTE]

Gerçekten çok etkilendim.Bugünlere nasıl ve nerelerden geldiğimizin belgesi olsun.Yüreğine sağlık

astaravisa 30.07.2008 10:15

gözlerim yaşardı . nereden nereye ...

cansizyusuf 30.07.2008 10:39

paylaşım için saol ..........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37.