![]() |
--->: İlan Edelim
ÇILGINLAR 58
YİĞİDO GENÇLİK MERKEZ TAYFA YENİÇERİLER BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR GRUP GARDAŞLAR bir elin nesi var iki elin sesi var demişler.. |
[QUOTE=yeniceri_can;352854]bu yeni reisi tanıyomuyuz bizler.[/QUOTE]
can senin reisin benim reisim denmiştir. o anlamda yani.bu diğer gruplar içinde geçerlidir. her grup gelir oldu sana 4 grup 4 lider. hepsine eşit saygı gösterilir anlamında. taraftarlar arasında tatsızlık olmasını bu şekil halledeceğiz. tatsızlık olmazda yinede tedbir alınmalı.bu işlerde hangi gruptan olursan ol zirvede 1 kişin olacak.eşitlik sağlanacak.kimse kimsenin ne ilerisinde nede gerisinde olacak. BAK ŞUAN BİZ SABAHTAN BERİ KONUYU 6 ARKADAŞ TAKİP EDİYORUZ. GÜZEL BİR OFİSTE ÇİZİM ÜZERİNE ÖZEL İŞLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ. BEN KONYALIYIM.AMA SİVASSPORLUYUM TAMAM MI. SAYENDEDE İLK MESAJIMI SANA ATTIM. BİLGİSAYAR DEĞİŞTİRDİM ÇİZİMLERİ AŞAĞI YOLLAMAM GEREKİRDİ.BELKİDE BUGÜN AKŞAM 22:00 DE FELAN ÇIKARIM.CANIN SAĞOLSUN.HE DE GEÇ.BİRAZ BEKLEMEDE KAL. ŞİMDİ MÜSADE EDERSEN İŞİME DÖNECEĞİM. |
[QUOTE=slasher//z;352861]ÇILGINLAR 58
YİĞİDO GENÇLİK MERKEZ TAYFA YENİÇERİLER BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR GRUP GARDAŞLAR bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..[/QUOTE] ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞILMIYOR. BUNU HATIRLATTIKTAN SONRA SANA KATILIYORUM ARKADAŞ.4-5 GRUBUNDA SESİ VARDIR VARDIR.ÖYLE BİR VARDIR Kİ. |
[COLOR="DarkRed"][B]tek grup olması daha güzel birlik ve beraberlik içinde destekleriz sivassporu..........[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=konya58;352866]can senin reisin benim reisim denmiştir.
o anlamda yani.bu diğer gruplar içinde geçerlidir. her grup gelir oldu sana 4 grup 4 lider. hepsine eşit saygı gösterilir anlamında. taraftarlar arasında tatsızlık olmasını bu şekil halledeceğiz. tatsızlık olmazda yinede tedbir alınmalı.bu işlerde hangi gruptan olursan ol zirvede 1 kişin olacak.eşitlik sağlanacak.kimse kimsenin ne ilerisinde nede gerisinde olacak. BAK ŞUAN BİZ SABAHTAN BERİ KONUYU 6 ARKADAŞ TAKİP EDİYORUZ. GÜZEL BİR OFİSTE ÇİZİM ÜZERİNE ÖZEL İŞLERİMİZİ HAZIRLIYORUZ. BEN KONYALIYIM.AMA SİVASSPORLUYUM TAMAM MI. SAYENDEDE İLK MESAJIMI SANA ATTIM. BİLGİSAYAR DEĞİŞTİRDİM ÇİZİMLERİ AŞAĞI YOLLAMAM GEREKİRDİ.BELKİDE BUGÜN AKŞAM 22:00 DE FELAN ÇIKARIM.CANIN SAĞOLSUN.HE DE GEÇ.BİRAZ BEKLEMEDE KAL. ŞİMDİ MÜSADE EDERSEN İŞİME DÖNECEĞİM.[/QUOTE] ben şahsen tanımadığım kişinin reisliğinde gruba girmem.sadece sordum.kendini neden yazmak zorunda hissettin anlamadım. |
gerek akıncılar gerek marmara olarak başarısız olmadık.alt gruplar yiğidolar ismini gizlemek için elinden geleni yaptılar.bu durum karşısında yönetim ve yöneticilerin karşısına çıkmamız kolaylaştı.çünkü yiğidolar artık taraftarın olmuştu.bu zamana kadar kullanılamadı bu isim.şimdi kullanılacak.herkez eşit olacak.bu oluşum spor dışı çalışmalar harici radyolarımızda ve televizyonlarımızda da proğramlar yapabilecek.dergi ve gazete durumlarıda var.valimizle görüşüp seminerler ve konferanslar isteyeceğiz.sivas gencinin eğitimide elimizde olacak.çok madde var çok.ilk iş birleşmek.yer açılıyor zaten.eşit olacak herkez.
iş imkanlarıda doğacak hemşerilerimize ayrıca.çünkü şirketleşmeyede gideceğiz.sivasspor kulübümüz bunların hepsinden yararlanacak.tabiki bizlerde. bakın ürün satışlarıda olacak.sivaslı nerdeyse satış noktası olacak.polar atkı forma gibi...tabelasında da YİĞİDOLAR yazacak.tabela hakkıda elimizde.kulübümüz bunlardanda yararlanacak.1500 gencimize iş imkanı düşünüyoruz. gruplar sıcak bakıyor birleşmeye.biz güzel sözler duyunca buradan mutlu oluyoruz.veren hepimiz kazanan hepimiz olacağız.yeni nesil bizlerle gurur duyacak.atalarımız gibi şehri terk etmeyecek.şehir göç vermeyecek.yeterki geri çevrilmeyelim.yeterki inanılsın bizlere.biz bu işi başlatanlarız.ama sayımız artıncada yanımızdakilerle eşitiz.yeni sezonda tek tribün inşallah.yıkılacak 4 eylül. [B]bir gün geleceğim dedi, geliyor.[/B] |
inşallah dediğiniz gibi olur kendi çıkarınız değil sivassporun çıkarı için uğraşırsınız...
|
evet ya tek gurup tek yurek olalim arkadaslar.
|
[B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B] YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer |
işin altında mermer varsa başlamadan bitmiş demektir :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20. |