SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ARTIK HEDEF UEFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18491)

5858ismail3535 05.05.2008 16:11

--->: ARTIK HEDEF UEFA

kardeş hep aynı konu acıyorsunuz

sulker48 05.05.2008 16:20

SELAMÜM ALEYKÜM SİVASLI YİĞİDO KARDEŞLERİM BENİM BEN NE SİVASDA HİÇ BULUMDUM NEDE SİVASDA DOĞDUM NE ANNEM NEDE BABAM SİVASLI BEN MİLASLIYIM GENCİM LİSELİYİM FENERLİYİM BEN MİLASLİSELİGENÇFENERLİYİM VE DİLİM VARMASADA ŞAMPİYON TAKIMI TEBRİK EDERİM 2. VE 3. FENERSİVASIDA TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERİDE KUTLARIM GELECEK YILLARDA BAŞARINIZI YÜKSELTMENİZİ DİLERİM HEPİNİZE İYİ GÜNLER GENÇLER MAÇINDA BAŞARILAR SİVASA SELAM OLSUN...

5858ismail3535 05.05.2008 16:49

[QUOTE=sulker48;361413]SELAMÜM ALEYKÜM SİVASLI YİĞİDO KARDEŞLERİM BENİM BEN NE SİVASDA HİÇ BULUMDUM NEDE SİVASDA DOĞDUM NE ANNEM NEDE BABAM SİVASLI BEN MİLASLIYIM GENCİM LİSELİYİM FENERLİYİM BEN MİLASLİSELİGENÇFENERLİYİM VE DİLİM VARMASADA ŞAMPİYON TAKIMI TEBRİK EDERİM 2. VE 3. FENERSİVASIDA TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERİDE KUTLARIM GELECEK YILLARDA BAŞARINIZI YÜKSELTMENİZİ DİLERİM HEPİNİZE İYİ GÜNLER GENÇLER MAÇINDA BAŞARILAR SİVASA SELAM OLSUN...[/QUOTE]

..........aleyküm selam............

candayanmaz58 05.05.2008 16:54

UEFA MAÇLARIN DA TARAFTAR GRUPLARININ TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞMESİ SİVASSPORUN MENFAFATİNE OLMAZ MI? (TATANGALAR HODRİ MEYDAN NALÇACILAR VS... BU GRUPLARIN ALTERNATİFLERİ YOK OLURSA DA YAŞATMAZLAR) GÜN BİRLİK GÜNÜ ZAMAN BİRLİK ZAMANI...

MMK 05.05.2008 18:50

Beşiktaş küme düşmüş Manisa ya enaz 8 gol atar ve UEFA ya gider Biz ancak inter toto ya gideriz.Brası Türkiye son maçlarda kural böyle işliyor

Alişan 05.05.2008 18:55

-->: ARTIK HEDEF UEFA

Bu hafta ankarada sivassporumuza gereken tüm desteği sağlamak için saat 19.00 19mayıs staryumunda olacam kazanmak için çıkarsak kazanırız çünkü bu sivasspor buraya kadar çok büyük şeyler yaptı son haftadada mutlaka yapacak ve uefa ya gidecektir. Kalbimiz bu hafta 19mayıs stadında maratonda atacak ölümüne kadar seninleyiz sivasspor

kadir0911 05.05.2008 18:58

besiktas 6 atarsa biz üc atariz nolmus ?

manisa prestij icin cikacak ,taraftarlarini son maacta üzeceklerini sanmiyorum...... (insallah)

slasher//z 05.05.2008 19:01

--->: -->: ARTIK HEDEF UEFA

[QUOTE=myway;361183][B]Uefa kupasina katilmak bile maddi olarak cok iyi bir detsek olacaktir bize..

Inter-Toto dan Besiktas da cok rahat gelir zaten . 2 takimla da uefada oluruz[/B][/QUOTE]

Bİ DE TURKİYE KUPASINDAN GELECEK KAYSERİ VAR TOPLAM 3 TAKIM YAPAR.

58 memo 05.05.2008 19:49

maalesef şampiyonluk ve şampiyonlar ligi yattı
tek tesellimiz uefa kupasına katılmak
gençlerbirliğinin ligde kalması işimizi biraz daha kolaylaştırdı
yenerek uefa kupasına katılacağımızı düşünüyorum
uefa ya katılırsak kaliteli takımlar Sivasımıza gelecek;)

yerliturkuaz 05.05.2008 22:46

[B]EĞERKİ BİZ KATILIRSAK İNTERTOTOYA BİZİM İÇİN KTÜ OLUR BUNU KADROMUZ HENÜZ KALDIRAMAZ FAKAT BEŞİKTAŞ KATILIRSA HER TÜRLÜ KARŞILAYABİLİR BUNU...

HAFTA SONU OYNAYACAĞIMIZ BAZI İYİ BİR SONUÇLA KAZANARAK UEFA HEDEFİNE ULAŞMIŞ OLURUZ...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21.