![]() |
--->: -->: --->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor
[QUOTE=myway;363782][B]
abi yanlisin var fener yenilirse direk inter toto ya gidiyoruz 3 lu averaj hesabindan. Arkadas da gayet acik ve net aciklamis.. Fener yenilirse Besiktas 1-0 bile alsa uefa ya gidiyor.... [/B][/QUOTE] o zaman bugun once sivassporlu sonra sadece 90dk fenerlıyız amma sonra olumune sıvas kımse yanlış anlamasınn anti-istanbul |
--->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor
[quote=SONMEZ;363804]Serkan arkadaşımızı tebrik ediyorum.
Bu konuyu tam ben açmayı düşünmüştüm ki, Serkan kardeş benden önce davranmış. (Benden çok yaşayasın hemi kardeş) :) Evet arkadaşlar, durum böyle ve doğru...! 3 takımın puanları eşit olduğunda, 2 li averaja değil; 3 lü averaja bakılır. Hatta ben size başka bir ihtimalden de bahsedeyim. Sivas - G.Birliği maçı 3-2 biterse ve de BJK 5-0 kazanırsa, BJK ile 2 li ve genel averajımız eşit oluyor ve FB nin de puan alması durumunda, Sivassporumuz ve BJK 3. lük maçı oynayacaklar...! İnşallah gerek kalmaz.[/quote] Serkan arkadaşımıza teşekkür ederken, şunu gözden kaçırdığını da belirtmeliyim, unutmuşum. ;) [B]''FB nin yenilmemesi gerekiyor'' [/B]denmiş ya, sözkonusu olası durumda, en az berabere kalması da yeterli olacak...! Bu yüzden başlığın: [B]''FB' nin puan alması gerekiyor''[/B] şeklinde olması daha doğru olacaktı...!;) Neyse ben değiştireyim baari. ;) |
-->: --->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor
[B][QUOTE=SONMEZ;363812]Serkan arkadaşımıza teşekkür ederken,
şunu gözden kaçırdığını da belirtmeliyim, unutmuşum. ;) [B]''FB nin yenilmemesi gerekiyor'' [/B]denmiş ya, sözkonusu olası durumda, en az berabere kalması da yeterli olacak...! Bu yüzden başlığın: [B]''FB' nin puan alması gerekiyor''[/B] şeklinde olması daha doğru olacaktı...!;) Neyse ben değiştireyim baari. ;)[/QUOTE] yenilmemesi gerekiyorla puan almasi gerekiyor zannedersem ayni seyler abi;)[/B] |
--->: -->: --->: F.Bahçenin yenilmemesi gerekiyor
[quote=myway;363813]
[B]yenilmemesi gerekiyorla puan almasi gerekiyor zannedersem ayni seyler abi;)[/B][/quote] He valaaaa doğru diyon adaş, Başka bir konu ile ilgili diğer tarafta bir yazı yazarken, kafam dalmış...! :mad: Özür diliyorum. Hatırlattığın için de teşekkür ediyorum. :) (Ahan da başlığı geri değiştiriyom);) |
kimse kızmasın bana ama biz totoya gidicez çünkü beşiktaş şike yapacak manisaya gol yagdıracak bundan eminim dualarım sivassporla inş gideriz uefaya.bjk gidemez inş tüpçünün takımı!
|
TAKIM
1-galatasaray 2-F.Bahçe 3-sivasspoe 4-besiktas |
uefa bizim hakkimiz kimseye vermeyiz
|
biz yeneceğiz ve uefa gıdeceğiz
|
[B]O..LAR BİLE HAŞNAFİŞNALARINI ORTALIKTA DEĞİL;[/B]
[B]KIYIDA KÖŞEDE YAPIYORLAR...![/B] [B]BUNLAR ALENİ YAPIYORLAR, [/B] [B]DAHA MAÇIN HEMEN BAŞINDA BJK 4-0 YAPTI.[/B] [B]O...LAR KADAR BİLE OLAMIYORLAR...![/B] [B]KAHPELEEEEEEEEEEEERRRR.....![/B] |
[B]Üçlü averaj usuluünde iz beşiktaşı geçiyoruz ama bir yanlışlık var bu durumda ama şuanki duruma göre üçlü averaj hesaplanmasına gerek kalmayacak.....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |