SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   arkadaslar yenı yapılan statyumun adı ne olacak?? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18869)

ygd 21.05.2008 09:31

--->: arkadaslar yenı yapılan statyumun adı ne ol

[B]Moral bozmak gibimm olmasında..Ben yeni bir stad yapılcagını sanmıyom.Malum Sivasın kabinede güçlü bir bakanı yokk.Şampiyon olmadıgımız sürece kimse bize stad falan yapmaz.Yada şu yeni federesyon stadları yenilicze diyodu yaa,ordan bişeler olursa.Yoksa bu iş imkansız gibi bişe.[/B]

engineer58 21.05.2008 09:33

[QUOTE=yigido_sampiyon;370778]

biz 4 eylüle milyonlarca lira para harcadık...sonrada yeni stda yapıyoruz...o zaman şimdiki stadı niye yeniledik...birelerinin cebini doldurduk sadece...

yoksa ben stada karşı değilim...sivas en iyisine layık...[/QUOTE]

Kesinlikle Katılıyorum Çok güzel İfade Etmişin Kardeş...

kızılova 21.05.2008 09:46

yeni stadın adı ( SİVAS YİĞİDO STADI ) yakışır
eski stad 4 EYLÜL STADI olarak kalsın
selamlar

yusuf_yusuf 21.05.2008 16:58

arkadas lar ben kararımı verdım yaa statdın yeri değistiğine gore adı da değişir YİĞİDO ARENA statı olsun

kadir0911 21.05.2008 17:19

[B]Yigi'[COLOR="Red"]dome[/COLOR][/B] ingilizce anlayan vardir :P
Veya 4 Eylül Park

antik58 21.05.2008 17:24

4 eylül park da olabilir ama adının degısmemesı SİVASa yakısır.

COBANSARAYLI 21.05.2008 17:44

-->: --->: arkadaslar yenı yapılan statyumun adı

[QUOTE=yigido_sampiyon;370700]herşey iyi hoş yeni stadı yaptık...

peki şimdiki stadı ne yapacaz...o kadarda para şimdiki stada harcadık...

olan paralara olacak...

yoksa stada ad bulmak kolay...[/QUOT

yigido yeni stadin yapilmasi en az 5 sene surer bu seneler zarfinda su anki mevcut stada harcanan parada kesinlikle bosa gitmemis olur.baksana sivasimiz seneye avrupada mucadele edecek yeni stadimi bekleseydik;-) yahu bizim stad eski sizmi avrupa kupalarina gidin deseydik yani yapilan hizmet bosa gitmez yeterki yapilsin
hersey SIVAS icin

mert2121 21.05.2008 18:33

yaptında ismimi kaldı pff sacma konu acmayın

eyuphulagu 21.05.2008 20:21

[QUOTE=yigido_sampiyon;370778]bunun gündemle falan alakası yok arkadaşım...ben sadece bir saçmalığı göz önüne sermek istedim...

biz 4 eylüle milyonlarca lira para harcadık...sonrada yeni stda yapıyoruz...o zaman şimdiki stadı niye yeniledik...birelerinin cebini doldurduk sadece...

yoksa ben stada karşı değilim...sivas en iyisine layık...[/QUOTE]
Sevgili kardeşim bu stadı niye yenilik biliyor musun?Bilmiyorsan iyi dinle; Abdüllatif Şener'in başbakan yard.döneminde yeni stat yapılması gündeme gelmişti.Ancak Sivas'taki bazı örümcek kafalıların yeni stat yapılmasına ve eski stadın arsasının satışına karşı çıkıp muhalefet etmelerinden dolayı, yeni stadın fuar alanında yeri bile belirlenip arsası ayrılmış olmasına rağmen stat yapımı gerçekleşmemiştir.Bunun üzerine bakanımız 4 Eylül Stadının YENİLENMESİ İÇİN ödenek tahsis etmiştir.Sevgili genç kardeşim istersen bu olayla ilgili gerekli bilgileri kulüp başkanımız,valimiz,teknik direktörümüz,genç.spor müd.den ve yetkili kişilerden alabilirsin.Sayın Bülent UYGUN yeni stat yapımı olmayınca basın toplantısı yaparak ve tv 58 de Mustafa ATEŞ'E konuşarak stadın yapılmasını istemeyenlere tepkisini dile getirmişti.Umarım konu açığa kavuşmuştur.

GuLo 21.05.2008 20:24

Sivas 4 eylül bülent uygun stadı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47.