![]() |
Radyo Yiğido
Tüm Sivaslıları buluşma adresi, [B][SIZE=4]Radyo Yiğido[/SIZE][/B]
|
ya noldu simdi
[I][B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]alooooooo! RADYO noldu simdi! bi cevap verinde icim rahatlasin! ya olmaz yada yapdik diyin! eee hadi ama![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
|
bencede biran önce radyo acılsın acılmıssa reklam yapılsın bırı bızı haberdar ederse sevınırım ...
|
Eyce olur valla...
En azindan bizim radyo diye bahsedebiliriz,ne gözel olur.
|
Radyo1967 şimdilik Yok Tabi,,hemen Pat Diye Açilacak Hali Yok,,,sivas Fm Internet üzerinden Yayin Yapiyor Isteyen Buradan Da Sivas Hasretini Giderebilir...bilginize...tabi Radyo1967 Ya Da Rady67 Olsa çok Daha Iyi Olur.)
|
ya ne yapalım sivas fm i bende bişey sanmıstım radyo67 olursa ismi daha iii olur bence yada radyo yiğido olsun derım...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]ya ne yapalım sivas fm i bende bişey sanmıstım radyo67 olursa ismi daha iii olur bence yada radyo yiğido olsun derım...[/QUOTE]
Radyo67 ismi Zonguldak'ı çağrıştırıyor. Radyo Yiğido, Radyo 1967, Yiğido Fm vb isimler bulunabilir. :) |
ismi ne olursa olsun
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]ismi ne olursa olsun farketmez yeterki bu siteden o radyoya girilsin! önemli olan o sanirsam. ve su radyo isini cabuk halledin sabirsizlaniyorum! dogrusu yapilacak birseymi en azindan bunu söylesinler bize! bosuna umutlanmiyalim eger imkansiz birseyse![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Eger Boyle Bir Radyo Acilirsa Burada Gonullu Dj Lik Yapmaya Hazirim Macta Anlatabilirim ...[/QUOTE]
eger böyle bir radyo acilirsa burada gonulle dj lik yapmaya hazirim macta anlatabilirim |
[QUOTE=eren1]Sitemizde Bir Radyo Yayini Olsa Hem Klüb Hakkindaki Olaylari Daha çabuk öğrenir Hemde Sevdiğimiz şarkilari Dinleriz
D.j.mustafa Abinin çaldiği Türküleri Dinler D.j. Nail Abinin Akşamdaaaaaaaaaaaan Akşama çaldiği O En Damar şarkilarla Efkarlaniriz Radio1967 En Güzel Kirmizi En Güzel Beyaz Burda[/QUOTE] [b]FİKİR GÜZEL ERENİM NEDEN OLMASIN UMARIM RÜŞTÜ ABİ BU FİKRİDE OKUR VE BUNUN İÇİNDE Bİ ÇALIŞMA YAPAR[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |