![]() |
-->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=zarali_sansar;374016][B]birde şu var...dediler bana işte davul getirdik tribünü coşturduk çarşıyı dağıttık...ama düğün davulu olduğunu bilmiordum :D:D:D:D
arkadaşlar en kısa zamanda tribün davulu almamız lazım yoksa kasımpaşa maçındaki gibi yanımıza bir zurnacı alırız anca milleti oynatırız :D:D:D[/B][/QUOTE] eyüphan daha o kadarını çalamıyor:D |
--->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=zarali_sansar;374016][B]birde şu var...dediler bana işte davul getirdik tribünü coşturduk çarşıyı dağıttık...ama düğün davulu olduğunu bilmiordum :D:D:D:D
arkadaşlar en kısa zamanda tribün davulu almamız lazım yoksa kasımpaşa maçındaki gibi yanımıza bir zurnacı alırız anca milleti oynatırız :D:D:D[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]dayı yazın çok hoşuma gitti eyvallah haklısın...[/COLOR][/B] |
--->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=yigidomustafa58;374019][B][COLOR="Red"]dayı yazın çok hoşuma gitti eyvallah haklısın...[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]yazın yapicağımız buluşmada pankartla davul işi ön planda[/B] |
-->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[QUOTE=zarali_sansar;374022][B]yazın yapicağımız buluşmada pankartla davul işi ön planda[/B][/QUOTE]
bizim pankart neyine yetmio abi ama senin dedigin gibi olsun dijital pankart....! |
--->: -->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALL
[QUOTE=lise!mustafa;374030]bizim pankart neyine yetmio abi ama senin dedigin gibi olsun dijital pankart....![/QUOTE]
olm senin yaptığın pankartı benim ufak kardeimde yapar sulu boyayala :D |
-->: --->: -->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ
[QUOTE=zarali_sansar;374031]olm senin yaptığın pankartı benim ufak kardeimde yapar sulu boyayala :D[/QUOTE]
yapsında görelim g'nin içinede veli yazsın:Ddaha şık oluo :D:D:D:D |
--->: -->: --->: -->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İ
[QUOTE=lise!mustafa;374032]yapsında görelim g'nin içinede veli yazsın:Ddaha şık oluo
:D:D:D:D[/QUOTE] şaka maka digital şart . |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: LİSELİ YİĞİDOLAR
[QUOTE=zarali_sansar;374033]şaka maka digital şart .[/QUOTE]
tabikide şart senin bile dijitalin şart:D |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: LİSELİ YİĞİ
[QUOTE=lise!mustafa;374034]tabikide şart senin bile dijitalin şart:D[/QUOTE]
töööbe tööööbe :D:D:D . |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: LİSELİ
[QUOTE=zarali_sansar;374035]töööbe tööööbe :D:D:D .[/QUOTE]
:Dşaka maka ne kadar metresi dijital pankartın:confused::confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:18. |