SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19056)

izmirliyigido 30.05.2008 16:50

--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!

Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.

.

MustafaParlak 30.05.2008 16:56

-->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYO

[QUOTE=izmirliyigido;374395]Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.

.[/QUOTE]

O ZAMAN SİVASSPORUMUZUN SEYİRCİLERİNİ ÇIKARTTA TARAFTAR KOY YERLERİNE;););)

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 17:34

[B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B]

MustafaParlak 30.05.2008 17:38

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374407][B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B][/QUOTE]

ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes:

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 17:43

--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ

[QUOTE=lise!mustafa;374408]ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes:[/QUOTE]

[B]Tamam Neyse Canım Hatanı ANlaman Yeterlı[/B]

furkancfc 30.05.2008 17:55

burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın

fatihgn 30.05.2008 17:57

arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin

MustafaParlak 30.05.2008 17:59

[quote=furkancfc;374412]burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın[/quote]
[QUOTE=fatihgn;374414]arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin[/QUOTE]

BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR

titizyiğido 30.05.2008 18:35

--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ

[QUOTE=lise!mustafa;374418]BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR[/QUOTE]

ne can borcu ya neymiş o bizi bilgilendirirmisin

GLoBe-Y-Gençlik 30.05.2008 19:02

BORC MORC NEY CANIM BENIM NE BORCU LUTFEN UZATMA BU KONUYU HIC BIR SITEDE RAKIP TAKIM KONUSU OLMAMISTIR UZATMA LOGO SIVASSPOR TATANGA SIN LUTFEN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16.