![]() |
--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.
. |
-->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYO
[QUOTE=izmirliyigido;374395]Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.
.[/QUOTE] O ZAMAN SİVASSPORUMUZUN SEYİRCİLERİNİ ÇIKARTTA TARAFTAR KOY YERLERİNE;););) |
[B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B]
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374407][B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B][/QUOTE]
ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes: |
--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ
[QUOTE=lise!mustafa;374408]ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes:[/QUOTE]
[B]Tamam Neyse Canım Hatanı ANlaman Yeterlı[/B] |
burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın
|
arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin
|
[quote=furkancfc;374412]burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın[/quote]
[QUOTE=fatihgn;374414]arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin[/QUOTE] BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR |
--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ
[QUOTE=lise!mustafa;374418]BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR[/QUOTE]
ne can borcu ya neymiş o bizi bilgilendirirmisin |
BORC MORC NEY CANIM BENIM NE BORCU LUTFEN UZATMA BU KONUYU HIC BIR SITEDE RAKIP TAKIM KONUSU OLMAMISTIR UZATMA LOGO SIVASSPOR TATANGA SIN LUTFEN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |