![]() |
-->: --->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
[QUOTE=EyüphanAydın;374611][B]Sayın Mustafa Kardeşim,
Gerçekten Şiirin Harika. Nerden Kopya Çektin :D Bunların Devamını Bekliyoruz. Çok Güzel Olmuş. Eline Sağlık Yüreğine Sağlık.[/B][/QUOTE] TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM, SİZ OLDUKÇA BEN VARIM Bİ YOLA GİRDİK YÜREGİMİZDEKİLER BİR BİR DÖKÜLÜYOR İŞTE OLUŞUMDA KİME SORSAN ŞİİR YAZAR:D |
[QUOTE=sivaslı-elif;374582][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"]HELAL OLSUN TÜM GERÇEKLERİ DÖKMÜŞSÜN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM İNŞALLAH UYANIRLAR ARTIK:)
[B][/FONT][FONT="Times New Roman"]BENDE SESLENİYORUM UYANINNNNNNNNNNNN SİVASLIYIM DİYEREK SİVASLI OLUNMUYO DİLDE DEĞİL ÖZDE SİVASLI OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] UYANAN UYANIR BİZLE GELİR UYANMAYANDA SON TRENİ KAÇIRIR...!;) |
-->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
KİMSE ŞİİRİMİ BEGENMEDİMİ OLSUN:D
|
helal olsun çok güzel yazmışsın
|
--->: UYANMAK GEREK...!!!!ŞİİR!!!!
[B]Emegı Gecen Herkeze Tskler Elın3 sAgLık[/B]
|
[QUOTE=sinan-58;374650]helal olsun çok güzel yazmışsın[/QUOTE]
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374652][B]Emegı Gecen Herkeze Tskler Elın3 sAgLık[/B][/QUOTE] sagolun içimden gelenleri yazdım...! |
ağzına sağlık mustafa gardaş çok güzel olmuş
|
MUSTAFA SANA KIZGINIM !! sebebini biliyorsun.. onun için bir şiir yetmez düşün taşın bu işi temizle:) yine de fena değildi ,detaya girmeyelim şimdi....
|
[QUOTE=€rol;374669]MUSTAFA SANA KIZGINIM !! sebebini biliyorsun.. onun için bir şiir yetmez düşün taşın bu işi temizle:) yine de fena değildi ,detaya girmeyelim şimdi....[/QUOTE]
yine naptım sana abi:Dallah allah |
helal olsun ya
ozanlar ve şairler diyarı sivasımızın haykırışını ne güzel yansıtmışsın kardeşim bu güzel şiir için tsk ederim.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16. |