![]() |
--->: TOP 10 SİVASSPOR
Arkadaşlar 3.ligdeyken Erkan vardı mahmutun filan oynadığı zaman şimdi ne yapıyor futbolu bırakmıştır heralde.Çok seviyordum erkanı.iyi futbolcuydu.
|
1) kaleci apdullah
2) Caner 3) Mahmut hoşgiz 4) kaleci ekrem 5) Bombacı Halil 6) Wooter 7) Kalla 8)ertuğrul 9) Aydın 10) Atilla |
kelrmustafa naci tabut mehmet çolak selo milo ferudun kökten sabri serol
|
-->: TOP 10 SİVASSPOR
[QUOTE=sinan-58;376340]1 kaptan caner
2kaptan mahmut hoşgiz 3halil 4ertuğrul 5gökhan bozkaya 6burak akdiş 7yavuz eraydın 8can arat 9nordin wooter 10kalla[/QUOTE] piskopat aydını unutmuşum........... |
1-caner kaptan vardı hiç unutamam
2-Hemşehrimiz Yusuf sahada en çok koşan futbolcuydu 3-Cemil vardı yine sağ kanatta sakallı kap karaydı:) 4-Sinan vardı yine 3 ncü lig iken oda cemil gibi sakallıydı:) 5-İstanbul spora sattığımız cenk vardı çok kalite bir sağ bek ti. 6-Kaleci yavuz 7-sağ bek reborto kadir aynı reboerto carlos gibi topu sürerdi ama son noktaya geldiğinde topu kesin avuta atardı :) 8-Atilla vardı caner kaptanla yan yana defans göbeğinde oynardı çok sağlam dı 9-Kalecimiz ekrem vardı şimdi Yol sporu çalıştırıyor bildiğim kadarı ile 10-Satraforumuz Çetin vardı sitilini hiç beğenmezdim ama çok gol atmıştı süper lige çıktığımız yıl aklıma bunlar geldi başka düşünsem kesin çok çıkar ama yeter bence bu kadar |
kel mustafa naci tabut memet çolak selo milo kökten sabri serol halil yavuz
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;376388]1-caner kaptan vardı hiç unutamam
2-Hemşehrimiz Yusuf sahada en çok koşan futbolcuydu 3-Cemil vardı yine sağ kanatta sakallı kap karaydı:) 4-Sinan vardı yine 3 ncü lig iken oda cemil gibi sakallıydı:) 5-İstanbul spora sattığımız cenk vardı çok kalite bir sağ bek ti. 6-Kaleci yavuz 7-sağ bek reborto kadir aynı reboerto carlos gibi topu sürerdi ama son noktaya geldiğinde topu kesin avuta atardı :) 8-Atilla vardı caner kaptanla yan yana defans göbeğinde oynardı çok sağlam dı 9-Kalecimiz ekrem vardı şimdi Yol sporu çalıştırıyor bildiğim kadarı ile 10-Satraforumuz Çetin vardı sitilini hiç beğenmezdim ama çok gol atmıştı süper lige çıktığımız yıl aklıma bunlar geldi başka düşünsem kesin çok çıkar ama yeter bence bu kadar[/QUOTE] evet ya YUSUFLA ATİLLA UNUTULURMU Bir anda aklıma gelmedi |
ismail kartalı herkes unutmuş arkadaşlar ya
|
1-MOHAMMED ALİ KURTULUS
2-BOMBACI HALİL 3-MEHMET YILDIZ 4-BALİLİ 5-ABDURRAHMAN 6-YASİR 7-NORDİN WOOTER 8-RAYMOND NKONGO KALLA 9-HAYRETTIN YERLIKAYA 10-HAKKI HOCAOGLU |
Çoğu kişi [B][I]Mahmut Hoşgiz [/I][/B]yazmış kim bu tanımıyorum ben eskilerden mi?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |