![]() |
-->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resmi Güze
Bence ben haric herkesinki güzel. Benimkisi hic güzel deyil. Herkes resimler koyuyor,avatarlari degistiriyor, kendi yaptiklari resimleri koyuyorlar, ama ben mahlesef üye oldugumdan beri ayni avatarlayim:D:D
Insallah yakinda bende resimleri kendim yapip koyacagim. Paylasim icin sagol. |
--->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resmi Güz
ee benımkıde fena değil herhalde Türkiyenın bi ucunda ve o kadar yükseltide sivasspor kaşkol u... :D :)
|
burası neresi türkiyenin bi ucunda yazmışsın da
|
naaaaaaaaaaaaaasssiiiilllliiiimmmm :D
|
Bu konu ne zaman acildi ya, daha yeni görüyorumda :D. En güzel resim, en güzel signatür vs. hepsi bende vardir :D
|
[B]Bu konuya ilgi gösteren herkesin üye resmi ve signatür resimleri çok güzel herkesi kutlarım ancak kimse övünmesin benimkisi iyi benim resmim daha güzel demesin bırakında başkaları karar versin[/B]
|
[QUOTE=bayram;377924]Kim alacakki pankartı sanmam kimsenin talip olacağını[/QUOTE]
valla isteyen çok ama bişey dikkatimi çekti ve kalbimi kırdı ahmet abi o mesaja teşekkür etmiş valla kalbim kırıldı. |
[QUOTE=altuntas58;378006][B]Bu konuya ilgi gösteren herkesin üye resmi ve signatür resimleri çok güzel herkesi kutlarım ancak kimse övünmesin benimkisi iyi benim resmim daha güzel demesin bırakında başkaları karar versin[/B][/QUOTE]
Haklisin Abi ama digerlerindende hic ses cikmiyor :D |
--->: -->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resm
[QUOTE=TracyMcGrady58;378014]Haklisin Abi ama digerlerindende hic ses cikmiyor :D[/QUOTE]
ÇIKMIYOR BİZDE KENDİ SESİMİZİ ÇIKARTMAYA UGRAŞIOZ:D:) |
[B]Benimki Sade Ve Dogal Resim,
En Küçük Kardeşim YİĞİTHAN AYDIN :D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09. |