![]() |
--->: UĞUR YILDIRIM KALACAK!
kalmasi iyi oldu ve hollanda sitesinde karim saidiyi kiraladik hatirlarsiniz simdi sivaaspor onu kiralamak degil almak istiyorlarmis feyenoord takimindan
|
[COLOR="DarkRed"][B]Hayırlısı olsun kim Sivasspor'umu sırtına alıp zirvelere taşımak namına azimli hırslı atılgan ve futbol arkadaşlarına ve yönetime çok rahat ayak uydurabilecek ise o gelsin hepsi sonuçta baş tacımız inanıyorumki gerek futbolcularımız gerek yönetimimiz onlarla çok daha iyi ilgileneceğine sonuçta ilk acemilik günleri yaşamak adına ..!![/B][/COLOR]
|
bu haberler nerden çıkıyor anlamıyorum çok fazla forma şansı bulamamaışmı geldiğinde enaz iki ay sürecek sakatlığımı vardı
ayrıca uğur kesinlikle gitmemeli |
[B]ayrıca Eskişehirspor da istiyormuş Uğuru...[/B]
|
kalırsa yararlı olur şüphesiz......................
|
hayirlisi olsun diliyelim bu habere cok sevindim e ne demisler tas yerinde agarir
|
[B]Bütün futbolcular iyidir fakat onları yıldız yapan takımlardır eğer ki biz Uğur Yıldırım'ı kullanamazsak kullanamıyoruzda bu Sivasımızın eksikliğdir. Uğur bu sene inşallah kadroda sıkça yer alarak Sivas'ımzın başarısında onunda katkısı olacaktır...[/B]
|
tescilli frikik ustası.. neden gönderelim.. sivasspora faydalı olacagını düşünüyorum..
|
[B]UGUR YILDIRIM ŞUAN SÜPERLİGDEKİ EN KALİTELİ OYUNCULARDAN BİRİSİ TECRÜBESİ VE FRİKİK YETENEGİYLE ÖN PLANDA HAYDİ HAYIRLISI OLSUN DİYELİM.[/B]
|
-->: UĞUR YILDIRIM KALACAK!
zaten gazete haberlerine inanmayacagimizi bir kere daha anladik. Ugur Yildirim demekki burda mutlu ve kaliyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |